Slik får kjendisene perfekt hud

Kathrine Sørland og andre it-girls sverger til denne behandlingen for å gjøre huden klar for fest.

Dr. Obagi har klinikk i Beverly Hills, og er det én behandling kjendisene setter sin lit til før store eventer så er det en luksuriøs og effektiv ZO-behandling. En red carpet-behandling starter med ZO Stimulator Peel som er en «no downtime peel». Denne peelen inkluderer tre ulike syrer, i kombinasjon med potente konsentrasjoner av aktive ingredienser. Peelen bidrar til å sikre cellefornyelsen og skape en jevnere hudtone. Huden blir den beste versjonen av seg selv uten at du trenger å være redd for at den flasser eller blir irritert. Dessuten gjør behandlingen at huden blir myk og hydrert og super å legge makeup på.

Bruk en god maske

Videre er en maske viktig for å gi huden den helt riktige gløden. En luksuriøs red carpet-maske legges etter peelingen, og den er virkelig prikken over i-en i denne behandlingen. Masken kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart. Hudtonen blir jevnere og masken virker oppstrammende og får huden til å stråle. Masken gir en herlig plumping-effekt, som også virker utjevnende på linjer. På denne måten får du en skikkelig god behandling som gjør huden klar for fest.

Modell, programleder og it-girl, Kathrine Sørland er superfan av ZO-behandlingene.

– Jeg syns alltid at ZO-behandlingene er gode, og den red carpet-behandlingen jeg tar før jeg skal noe spesielt er helt fantastisk, utbryter skjønnheten fra Stavanger. Sørland er en travel dame og har ikke alltid hatt like god tid til å ta vare på huden sin.

– Tidligere brukte jeg bare såpe og vann, og noen produkter jeg kjøpte på apoteket. Men man blir jo ikke yngre akkurat, og da hudpleieren min tipset om ZO-produkter var det ingen vei tilbake. Jeg har rett og slett investert litt i huden min, det er på en måte litt som trening. Det tar tid og dedikasjon, men så gir det også skikkelig gode resultater, sier Sørland.

Mange glemmer at huden trenger skreddersydde behandlinger og produkter som gir huden det den trenger slik at den kan prestere på best mulig måte. Sørland er opptatt av at huden skal være den aller beste versjonen av seg selv, og hun mener at den investeringen hun har gjort i det siste har gitt fantastiske resultater.

Uten smerter og ubehag

– Altså, huden min tar trippel salto av de produktene jeg bruker. Og den Red Carpet-behandlingen før man skal på fest eller når man ønsker ekstra glød og spenst, er det smarteste du kan gjøre. Huden min blir så fresh og glødende at jeg nesten ikke bruker sminke i mange dager etter jeg hadde tatt den. Dessuten er selve behandlingen en nydelig opplevelse. Produktene lukter supergodt, de føles skikkelig behagelige på huden, og ingenting gjør vondt eller oppleves ubehagelig, avslutter Sørland.

Kathrines favorittprodukter er blant annet ZO Growth Factor Serum og peelingen ZO Exfoliating Polish.

Etter en slik behandling er det viktig å følge opp med gode produkter hjemme slik at effekten av behandlingen varer ekstra lenge. Et serum som bidrar til å minimere synlige porer er et must i partysesongen. ZO Instant Pore Refiner er et oljefritt serum som har en dobbeltvirkende formulering som reduserer blank hud med en øyeblikkelig mattende effekt. Dette serumet er perfekt under makeup, og gjør at huden holder seg matt og fin hele kvelden.

Et annet serum som også gjør underverker for huden din er ZO Growth Factor Serum. Serumet inneholder en kombinasjon av epidermale vekstfaktorer og målrettede ingredienser som forebygger og bidrar til å jevne ut linjer og rynker, redusere ujevn fargetone og gi en fastere og mer elastisk hud. Serumet oppleves av mange som helt magisk.

For nærmeste ZO-forhandler se hudhelse.com

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Hudhelse.