Slik fikk Tone løst sin største hudutfordring

En av Tones største hudbekymringer de siste årene har vært ujevn hudtone. Heldigvis fant hun produkter som effektivt løste problemet og ga henne den gløden hun alltid har vært på jakt etter.

Et liv i rampelyset fra hun var veldig ung har lært en av Norges største profiler at det å ta vare på huden faktisk er den beste investeringen hun kan gjøre for å føle seg fin.

Forstod tidlig verdien av god hudpleie

Ifølge skjønnheten har hun aldri hatt store utfordringer med huden bortsett fra en kvise her og der i tenårene.

– Jeg har alltid hatt en relativt problemfri hud, litt urenheter her og der er jo noe de fleste opplever, men jeg har alltid hatt en enkel hud å pleie, forteller skjønnheten.

Tone ble tidlig introdusert for mye sminke da hun som 16-åring kom inn i TV- og musikkbransjen. Siden den gang har hun alltid vært flink til å rense huden sin, og vet at gode produkter tilpasset hennes hud er det smarteste hun kan gjøre for å bevare den fine huden.

– Jeg har brukt ZO de siste syv-åtte årene og det er først da jeg virkelig har sett hva skreddersydde produkter kan gjøre for huden. For meg har det gitt resultater på både aldring, pigmentering og fukt. Jeg er fullstendig frelst, skryter Damli.

Selv om Tone aldri har slitt med urenheter eller andre hudutfordringer, er pigmentering noe hun aktivt jobber med for å redusere.

– Til tider kan jeg føle at huden min ser skitten ut. Hvis jeg prøver å sminke det bort blir huden bare grå, eller ser enda mer skitten ut. Heldigvis har jeg nå produkter som minimerer pigmenteringen, og på sikt kan jeg faktisk få det helt bort. Det er fortsatt en liten jobb å gjøre, men det har skjedd en stor forskjell, og jeg er så takknemlig for det. Så vidt jeg vet er jo pigmentering noe av det vanskeligste når det kommer til å behandle hud, så derfor er jeg så utrolig glad for å ha funnet produkter som faktisk gjør en stor forskjell for huden min og ikke minst gjør huden min til den beste versjonen av seg selv.

Alle vil ha glød

Er det en ting de aller fleste ønsker seg av huden sin så er det glød, inkludert Tone. For henne handler det også om å ta vare på huden fra innsiden, og hun er glad i å trene og å ta vare på kroppen sin.

– Jeg drikker mye vann, og så er jeg snill med huden min og pleier den med supergode og skreddersydde produkter som fungerer for min hud og mitt behov. Da får jeg akkurat den glødende huden jeg ønsker meg, forteller hun.

Og skal skjønnheten føle seg ekstra fin eksfolierer hun gjerne huden sin kvelden før, og legger en maske før hun påfører makeup.

– Og så liker jeg å alltid starte med et rent ansikt, eller et rent lerret som en kunstner ville sagt, ler hun. Når fundamentet er bra, blir resultatet bra.

Nøkkelprodukter

Som så mange er Tone en kvinne med badehyllen full av produkter. Men skal hun trekke frem noen produkter er det rens fra ZO og Daily Power Defense som er de aller viktigste på hylla. Rett bak kommer Oil Control Pads og Daily Sheer spf 50. Ved siden av å bruke gode og skreddersydde produkter sverger Tone til alltid å rense huden godt, skifte putetrekk ofte og drikke masse vann.

– Dette er egentlig oppskriften på flott hud, mener Damli.

Finest på fest

Som en av Norges best kledde kvinner legger ikke Tone skjul på at hun liker å pynte seg. Hun har til og med en egen liten glam squad som hjelper henne når hun skal føle seg ekstra fin.

– Men ingenting slår det å faktisk være glad, og å se glad ut. Det er da jeg føler meg som finest, og når glede lyser lang vei er det i mine øyne det vakreste som finnes, sier hun.

Da Tone ble 30, hadde venner og familie laget en stor overraskelsesfest for henne.

– Jeg ble så overrasket. Det var en stor fest og alle jeg er glad i var der, og jeg følte meg så utrolig fin. Håret var fint, huden var nydelig, makeupen satt som et skudd og kjolen var perfekt. Det er nok den gangen jeg har følt meg aller finest, avslutter Tone Damli.

For nærmeste ZO-klinikk, se zoskinhealth.no/klinikker/