Slik finner du skjønnhetsproduktene som passer din hud

Helt genialt! En ny, gratis hudtest som du tar på nett.

Nå som det begynner å bli kaldere ute får huden vår andre behov enn det den har hatt i løpet av sommeren. Det er derfor på tide å oppdatere hudpleierutinen din etter den nye årstiden. Men vet du egentlig hva slags hudtype du har, og hva slags produkter som passer din hud?

Blogger Emilie Tømmerberg har testet Skincity, som er en online hudpleieklinikk, der du tar en online hudtest for å finne ut hva slags hudtype du har. Innen tre dager etter at testen er utført vil diplomerte og erfarne hudterapeuter analysere resultatet, og komme med et forslag til produkter som passer din hudtilstand.

© Emilie Tømmerberg

Kostnadsfri online hudpleieklinikk

Mange kvinner syntes det er vanskelig å vite hva slags hudtype de selv har. Dette fører ofte til at man velger feil produkter og dermed ikke får det forventede resultatet. Når du bruker produkter som ikke passer din hudtype kan du oppleve å få urenheter, sensitivitet og ubalanse i huden. Dessuten er det mange som med alderen får pigmentflekker, rynker, manglende elastisitet eller opplever voksenacne og hormonelle forandringer som påvirker huden. Nøkkelen til en sunn, frisk hud som gløder, er derfor å bruke produkter som er tilpasset akkurat din hud. Heldigvis kan du slippe flere bomkjøp, og produkter som ikke passer deg. Skincity gir deg muligheten til å ta en hudanalyse slik at du får produkter som passer akkurat din hudtype. De tilbyr kostnadsfri, profesjonell hudpleieveiledning gjennom unike hudtester. Du vil også få svar på alt du lurer på via direkte dialog via chat, e-post og telefon.

  • Jeg synes hudtesten var veldig grundig men samtidig enkel å gjennomføre. De går igjennom alt fra hudstruktur og plager til livsstil. Jeg liker også at man kan velge hvilket budsjett man har på slutten av testen, forteller Emilie.

Ta en hudtest her!

Unike hudtester

Ta en hudtest online for å finne ut hva slags produkter som passer deg

© Emilie Tømmerberg

Hudprodukter etter behov

Skincity har over 50 forskjellige varemerker, både klinikkmerker og økologiske merker, så du er garantert produkter som vil passe deg og din hud. Eksempler på noen av merkene Skincity fører er; Babor, Medik8, Paula`s Choice, Laura Mercier, Clarins, Dermaceutic, Tata Harper og Exuviance. Om du har noen spesielle merkepreferanser kan du oppgi dette i testen, så du får bare produkter fra merkene du selv ønsker. Det samme kan du gjøre med pris, dersom du for eksempel ikke ønsker å legge så mye penger inn i rutinen din. Da velger du bare hvilken prisklasse du ønsker, så får du et forslag til produkter innen denne prisklassen.

Du vil i tillegg få 10% avslag første gang du tar hudtesten + at det er fri frakt i hele Norge.

Produkter etter behov

Få hudprodukter som passer din hudtype

© Emilie Tømmerberg

Resultatet av en slik hudanalyse vil være at du får en hudpleierutine som er tilpasset akkurat din huds behov, noe som vil resultere i en sunn, frisk og glødene hud, i tillegg til at eventuelle andre problemer vil bli mindre, takket være riktig tilpasset produkter.

  • Jeg har stor tro på Skincity sitt konsept, det er mye mer effektivt å ha hudpleieveiledningen hjemme. Man får en profesjonell rådgivning som også er gratis, da er det mer å bruke på produktene. Det er også praktisk hvis man bor et sted som ikke har like stort utvalg av hudpleieprodukter, avslutter Emilie

Les mer om produktene og Skincity på deres nettside!

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Skincity.