© Unsplash

Slik gir du nytt liv til blass vinterhud

Føler du deg sliten og grå? Da bør du lese dette.

Etter en lang vinter kan huden føles grå og blass. Neglene slår sprekker, håret lever sitt eget liv og du har testet hundrevis av kjerringråd, men likevel er det ingenting som hjelper. Hva gjør du nå?

Det er lett å gi kulda skylda, men visste du at årsaken til sliten hud, livløst hår og skjøre negler kan være utløst av noe helt annet?

Har du begynt å miste kollagen?

Hvis du er over fylte 25 år har den naturlige produksjonen av kollagen gradvis begynt å avta. Kollagen er et protein som holder på hudens styrke og fleksibilitet. Kollagen gjør også hudbarrieren sterkere og styrker hudens immunforsvar – noe som resulterer i en mindre sensitiv hud.

Når kollagenet i huden minsker vil huden din oppleves som mer «sliten og grå» og den vil begynne å vise tegn på aldring. Andelen av hyaluronsyre vil også avta på samme måte som kollagen, og huden vil derfor ha vanskeligheter med å holde på fuktigheten.

Heldigvis finnes det en enkel løsning for å forebygge disse aldringstegnene, og til dette trenger du ingen mirakelkrem – skjønnhet starter nemlig innenfra!

Alt du trenger – i én dose

Løsningen er én pose Biosan Skjønnhet om dagen – som du kan blande ut i det du måtte ønske. Kosttilskuddet har nemlig en frisk smak av granateple. Kanskje du vil blande den inn i favoritt-smoothien din eller bare i et glass vann?

Biosan Skjønnhet inneholder kollagen i høy kvalitet, hyaluronsyre som binder fuktigheten i huden og melkesyrebakterier som gir en god tarmflora. I tillegg inneholder det vitaminer og mineraler som gir hud, hår og negler ekstra næring innenfra og for maksimalt opptak i kroppen.

«Klinisk dermatologisk studie viser at bruken av vårt kollagen førte til signifikant økning av hudfuktighet i ansiktet etter 8 ukers inntak. Den gjennomsnittlige forbedringen i hudfuktighet var hele 34,8%.»

Det unike med Biosan Skjønnhet er kollagenet det inneholder – som er hentet ut fra norsk villfanget fisk. Marint kollagen er mer tilgjengelig for kroppen og kan absorberes opptil 1,5 ganger mer effektivt enn kollagen fra storfe og svin.

Magen er hudens speil, så når tarmfloraen vår er i ubalanse, vil det synes på huden. De gode bakteriene i dette kosttilskuddet bidrar til å holde en bedre tarmflora – og resulterer derfor i en sunnere og friskere hud!

Nå får lesere av Costume 30 % rabatt

Vil du teste dette fantastiske kosttilskuddet? Få 30 % rabatt ved å bruke rabattkoden «Costume30». Bestill Biosan Skjønnhet nå ved å KLIKKE DEG INN HER!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Biosan.