Slik gjør du huden klar for festsesongen!

Når Sørland skal på fest, ja, da sparer hun ikke på kruttet.
– Jeg elsker å fikse meg når jeg skal på fest, sier skjønnheten.
– Jeg setter på litt deilig jazzy lounge-musikk og inntar badet i noen timer. Jeg tar for meg hele kroppen, det er ikke en millimeter på kroppen som ikke blir pleiet når jeg skal på fest, ler hun.

Dessuten hater hun strømpebukse, så derfor er det viktig for henne at bena ser freshe og velpleide ut.
– Selvbruning har blitt min venn, og en god body-lotion også, og så skrubber jeg jo alltid kroppen slik at både krem og selvbruning sitter godt.

ZO Growth Factor Serum gir en strålende hud, og er en av Kathrines favoritter. Bruk den både morgen og kveld for å få ekstra god effekt.

FORANDRING I HUDPLEIERUTINER

– Tidligere brukte jeg jo bare såpe og vann, og noen produkter jeg kjøpte på apoteket, det funker ikke for meg lenger, og man blir jo ikke yngre akkurat, humrer hun.
Da hudpleieren hun går til tipset om ZO-produkter var det ingen vei tilbake.
– Jeg har rett og slett investert litt i huden min, det er på en måte litt som trening. Det tar tid og dedikasjon, men så gir det også skikkelig gode resultater, sier Sørland.

NYHETEN Growth Factor Eye Serum har hurtigvirkende ingrediensene som roer ned dynamiske rynker og linjer. Øyeserumet oppleves som en slags «filler» som provisorisk jevner ut og fyller inn linjer i hele øyeområdet – helt perfekt til partysesongen.

Sørland er opptatt av at sminken skal se naturlig ut slik at fin og sunn hud får spille hovedrollen i ansiktet.
Når hun skal på fest liker hun sotede øyne, fin glød i huden og masse highlight på kinnbena.
– Jeg velger heller nude leppestift over knallfarger på leppene. Dessuten ser det bedre ut til markerte øyne som jeg er så glad i. Jeg føler jeg ser så streng ut med masse farge på leppene, ler hun.

Svart kjole med blondedetalj fra Self Portrait.

Svart partyveske fra Miu Miu.

Den drevne modellen kan en ting eller to om mote og hva som alltid fungerer på fest.
– En svart partykjole blir aldri feil, insisterer hun.

Ifølge modellen er den lille sorte en sikker festfavoritt.
– Jeg føler meg alltid fin i en svart lekker sak, forteller hun.

Med pumps, en rå partyveske og en fuskepels til føler modellen og it-jenta seg helt klar for festsesongen.

ZO Enzymatic Peel og ZO Brightening Sheet Masque er en nydelig duo som gir fantastisk fin glød. Peelingen påføres etter renset hud, og bør virke i rundt en time. Etter peelingen legges Brightening Sheet Masque. Behandlingen gir en umiddelbar glød og en strålende hud som ser helt klar og frisk ut. Denne hjemmebehandlingen er perfekt når man ønsker at huden skal se ekstra fin ut.

KJEDELIG, MEN VIKTIG FOR ALLE SOM BRYR SEG OM HUDEN SIN

Er det er en ting hun aldri slurver med, er det å fjerne sminken, uansett hvor sent det har blitt.
– Det er ganske kjedelig å si det, for jeg vet alle egentlig vet dette. Men mitt aller beste tips til festsesongen, og for å oppnå den glødende huden du har gjort en skikkelig innsats for å få, er å fjerne sminken før man legger seg. Det er en ekstremt god investering, selv om det er skikkelig slitsomt der og da, råder Sørland.

Dessuten liker hun å våkne å føle at gårsdagens festligheter i det minste er vasket av ansiktet, og en fresh hud er med på å gi en bedre følelse dagen derpå. Mange glemmer at huden trenger skreddersydde behandlinger og produkter som gir huden det den trenger slik at den kan prestere på best mulig måte.

Sørland er opptatt av at huden skal være den aller beste versjonen av seg selv, og hun mener at den investeringen hun har gjort i det siste har gitt fantastiske resultater.

En effektiv ZO klinikkbehandling er et must i partysesongen. ZO Firming Serum Accelerated er kort forklart en behandling som bidrar til en strammere hud. Har du opplevd tap av elastisitet og kontur vil du kunne få gode resultater. Du starter behandlingen på klinikk og fortsetter med 5 dråper morgen og kveld hjemme. En ekstra bonus er at serumet gir en super glød.

For nærmeste ZO-forhandler se www.hudhelse.com