Slik gjør du huden vinterfresh og partyklar

Gjør deg klar for festsesongen med massevis av glød og et våkent blikk takket være vitenskapen til det japanske luksusmerket SENSAI.

Mens dagene blir stadig kortere og vintermørket- og kulden setter inn, er det mange av oss som føler seg gusten, ufresh og trøtt i fjeset. Det funker ikke så bra med partysesongen som nærmer seg med stormskritt.

Hva med glødende hud og våkne øyne i vinter heller? Ja, takk, sier vi!

SENSAI som startet opp allerede i 1887 har langerfaring med avansert hudpleieteknologi og er inspirert av Japans natur og vitenskap.

Det japanske luksusmerket lanserer nå redningen – nyhetene Total Eye Treatment og Lash Conditioner.

Få en glødende og våken vinterlook med Total Eye Treatment.

Med Total Eye Treatment får du et våkent og klart blikk takket være den banebrytende dobbelbehandlingen av øyeområdet. Den består av forfriskende Refreshing Eye Essence og Melty Rich Eye Cream.

Refreshing Eye Essence er en silkemyk essens som booster hudens kollagenproduksjon og tilfører mye fukt, slik at fine linjer og rynker blir redusert. Melty Rich Eye Cream er en perlerik krem som varmer opp hele området rundt øynene ved bruk av massasjeteknikk.

Total Eye Treatment består av silkemyke Refreshing Eye Essence og Melty Rich Eye Cream, som varmer opp huden. Veiledende pris er 2425 kroner.

Total Eye Complex og Hydro Optimiser Complex reduserer rynker, poser og mørke ringer under øynene og gjenoppretter fastheten. Duoen sørger for både avkjølende og varmende behandling som reduserer gusten hud, rynker og fine linjer. For best resultat, påfør med den anbefalte massasjeteknikken inspirert av shiatsu, en eldgammel japansk akupressurteknikk som gir nytt liv til trøtte øyne.

Vi utsetter vippene for daglig skade – med både mascara, eyeliner og ikke minst sminkefjerner. Vippebalsamen Lash Conditioner reparerer og sørger for sunnere, tettere og mer løftede vipper. Balsamen forsterker det indre laget med proteinbindende egenskaper, samtidig som det glatte laget med silkebarriere beskytter vippene fra skade daglig.

Nyheten Lash Conditioner og bestselgeren Lash Volumiser 38°C gir deg et våkent og dramatisk blikk. Veiledende pris for Lash Conditioner er 625 kroner.

Ved bruk av SENSAI sin bestselgende maskara på dagtid, kommer effekten av denne balsamen enda bedre frem. Påføres på kvelden som siste steg i hudpleierutinen, og la virke over natten.

Visste du at Koishimaru Silk er en av signaturingrediensene til SENSAI? Den lette og nærmest glødende silken regnes som den mest kostbare typen, og var lenge kun forbeholdt den japanske keiserfamilien. Silken har evne til å stimulere produksjonen av hyaluronsyre i huden, som nærer og bygger opp huden.

Med Dual Essence vil huden din se og føles sunnere ut med masse glød – akkurat det vi trenger i vinter.

Derfor spiller den hovedrollen i Dual Essence, den allsidige eliksiren som kombinerer plantebaserte oljer med kraftig antiage-essens. Mens oljen mykgjør huden, tilfører essensen rikelig med fuktighet. Sammen sørger de for ekstra glød, og huden vil både se og føles sunnere ut.

Extra Intensive Pads gjør huden rundt øyne og munn silkemyk.

Hva med revitaliserte øyne på bare 10 minutter? Extra Intensive Pads er soaket med Koishimaru Silk og tilfører fuktighet til huden og gjør den silkemyk og glødende. Passer perfekt rundt øynene eller munnen.

Med et perfekt grunnlag, vil den bestselgende mascaraen Lash Volumiser 38°C
gi fullt volum til vippene dine. Den spesialdesignede børsten separerer hver eneste vippe, og den spesielle 38 graders formelen som tåler både vann og svette gjør at man kan fjerne sminken med lunkent vann på rundt 38 grader. Mascaraen har intense fargepigmenter og myk tekstur som glir sømløst over vippene fra rot til tupp for et dramatisk resultat.

Produktene fra SENSAI er tilgjengelige hos Blush.