© Unsplash

Slik kan du beholde gløden i ansiktet hele året

Denne kraftpakken etterlater huden med en nydelig glød.

Vi kan vel alle være enige om at ingenting føles bedre enn en fin, ren og myk hud. Det er mange elementer i hverdagen som kan være truende for huden din. Derfor er det viktig å bruke gode og naturlige produkter for å ta vare på den.

Elemis tilbyr en Superfood serie som består av næringsrike og veganvennlige produkter som inkluderer Superfood Facial Wash, Day Cream og Night Cream i tillegg til den bestselgende og prisvinnende Superfood Facial Oil.

ELEMIS SUPERFOOD SKINCARE RANGE

© Elemis

Produktene kombinerer den vitenskapen og kompetansen som ligger bak hvert enkelt Elemis-formel. De er rike på antioksidanter, omega fettsyrer, vitaminer og mineraler som fôrer huden med næring. Superfood hudpleieserien inneholder også Pre-Biotika, som bidrar til den sunne mikrofloraen på hudoverflaten, den er med på å balansere og vedlikeholde hudens økosystem.

15. februar 2019 kommer Elemis med en utvidelse av serien Superfood med produktene Kefir-Tea Mist, som er en beskyttende fuktighetspray, makeup primer og makeup forsegler, den er basert på kefir fra Soya og svart te. I tillegg er det en solbær gele skrubb, en vitaliserende fuktighetsmaske og en rensende maske basert på bær.

© Elemis

Elemis er Englands ledende hudpleie- og spamerke. De tilbyr noen av de mest effektive og resultatrettede produktene og behandligene som finnes på markedet. Dette er på bakgrunn av den framgangsrike kombinasjonen av naturlige kraftfulle ingredienser med den nyeste teknologien. Elemis arbeider stadig for å utvikle seg for å kunne garantere kvalitet og effektivitet.

*Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Elemis**.***