© Unsplash

Slik tar du vare på leppene dine gjennom vinteren

Vinteren kan by på mange utfordringer. Tørre lepper er én av dem.

Snøen har begynt å falle, gradene synker og julestrien er i gang. Dette er klare tegn på at vinteren har kommet. Et annet tydelig symptom på den kalde årstiden er tørr hud og tørre lepper.

Heldigvis har Pierre Fabre en serie gode produkter under serien Cold Cream, som er en pleiende serie, som gjenoppbygger og beskytter tørr hud. Serien består av pleieprodukter til ansikt og kropp.

Vi har alle i perioder vært plaget med tørre og sprukne lepper. Avène har nylig lansert den nye leppebalmen i krukke, Avène Cold Cream Lip Butter, dette er en reddende engel på denne tiden av året. Den både nærer, reparerer og gir glans til tørre lepper.

Den myke konsistensen er behagelig å bruke og smelter når den påføres leppene. Leppekremen er beriket med jojobaolje, som gjennom generasjoner har vært kjent for sine reparerende egenskaper.

Avène Cold Cream Lip Butter er i en lekker liten krukke med ett friskt og delikat utseende. Den er også meget hygienisk, da den inneholder en høy oljefase, slik at bakterier ikke kan vokse i leppekremen. Dette er ett absolutt «must have» produkt, og er i tillegg en perfekt venninnegave.

Avène Cold Cream Lip Butter kan brukes daglig og etter behov, og det er spesielt viktig å huske på å bruke en leppepomade som gir god beskyttelse til den tynne huden på leppene.

Avène Cold Cream Lip Butter baserer seg på Eau Thermale Avènes tradisjonsrike Cold Cream-formula, en rik, beskyttende og reparerende krem som raskt og effektivt reduserer irritasjoner i huden. I tillegg inneholder Lip butter også en kraftig antioksidant (Pre-tocopheryl) så leppene er godt beskyttet mot frie radikaler og for tidlig aldring hemmes.

Eau Thermale Avène Cold Cream Lip Butter er nå tilgjengelig på apotek. Den selges i krukke på 10 gram til veiledende pris 139 kroner.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Avène.