Slik tar Emilie Tømmerberg vare på huden

Dette produktet gir jevnere hudtone, samtidig som det beskytter mot sol og forurensning!

For skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg er det viktig å ta godt vare på huden. Emilie bruker blant annet solfaktor hver dag, renser huden grundig og velger gode hudpleieprodukter.

«Luftkvaliteten har blitt mye dårligere i storbyene de siste tiårene, så det er viktig å beskytte huden mot skadelige partikler i luften», sier Emilie.

Hun bor i Bergen, der svevestøvet legger seg som et lokk over byen om vinteren, og barn med astma får beskjed om å holde seg inne når det er som verst.

Tidligere i år lanserte Elizabeth Arden et nytt produkt i Prevage-serien, City Smart, som har som hovedoppgave å beskytte huden mot forurensning. Eksos, skitt og støv i luften kan nemlig tette porer, forårsake kviser og gi huden et matt og gustent utseende.

Emilie har de siste månedene brukt City Smart over dagkremen sin hver morgen, som beskytter huden på to måter:

1. Fysisk beskyttelse gjennom Film Former Technology. Den usynlige filmen legger seg utenpå huden og hindrer partiklene i å trenge inn i huden.

2. En kombinasjon av flere antioksidanter som nøytraliserer de frie radikalene som skapes i huden når partikler fra forurensing trenger igjennom huden.

«Jeg synes faktisk at sminken legger seg jevnere og holder lengre når jeg har på City Smart. Konsistensen er veldig lett og den har en liten tint som gir meg en jevnere hudtone. Fargen er veldig nøytral og demper rødhet, så den kan faktisk brukes som en CC-krem», sier Emilie.

Bloggeren får ofte mer urenheter når hun reiser mye, og forteller at hun kommer til å bruke City Smart hver flytur fremover, for holde på fuktigheten og beskytte huden.

Prevage City Smart inneholder i tillegg til sitt Anti-Pollution Shield også SPF50, slik at du får maksimal beskyttelse mot både sol og forurensning.

«Det som er viktig å påpeke er at huden må renses godt på kvelden etter bruk av City Smart. Produktet legger seg som en beskyttende film over huden og dette er viktig å få bort for å få nytte av hudpleieproduktene som man påfører på kvelden.»

Emilie mener at produktet også passer perfekt til dem som ikke bruker foundation hver dag, ettersom den gir en litt jevnere hudtone samtidig som den beskytter mot sol og forurensning.

Prevage City Smart kan brukes sammen med alle slags hudpleie- og sminkeprodukter, og passer til alle aldersgrupper og hudtyper. Produktet finnes hos din lokale Elizabeth Arden forhandler, samt på Kicks.no