Emilie Tømmerberg smører seg med Piz Buin-solkrem

Slik unngår du pigmentflekker og rynker

Nå er våren her for fullt. Og du må ikke glemme vårens viktigste tilbehør: solfaktor.

Costumes skjønnhetsblogger, Emilie Tømmerberg unngår å sole ansiktet for mye og bruker solfaktor hver dag.

– Jeg beskytter huden for å holde den frisk og fin så lenge som mulig. Det er vanskelig å få bort pigmentflekker og solskader setter sine spor. Mitt beste anti-age tips er å bruke solfaktor. Det er så enkelt og du kommer til å takke deg selv når du blir eldre, skriver hun på bloggen sin.

I fjor fikk hun en pigmentflekk på overleppen fordi hun ikke brukte solfaktor og den samme feilen gjør hun ikke igjen.

Det er påvist at det er solen som gir de verste alderstegnene og vi nordmenn er ganske utsatt for hudkreft. Flere modeller og it-girls har fortalt at de har fått hudkreft som følge av soling og advarer deg mot å gjøre det samme.

Piz Buin har alt du trenger innen solbeskyttelse. Når du skal bruke solkrem under sminken til daglig, er det viktig at den ikke er fet, klissete og gjør huden hvit. Ultra Light Dry Touch har solfaktor 30, absorberes raskt og gir en matt og fin overflate. En perfekt base til å legge sminken over. Tuben er liten og praktisk, som gjør at du kan ha den i vesken og smøre deg litt ekstra hvis du skal sitte i solen i løpet av dagen.

Ikke glem leppene. De er ekstra sensitive og er like viktig å beskytte som resten av ansiktet. Piz Buins Sun Lipstick inneholder Aloe Vera og har solfaktor 30. Du får også rynker langs leppekanten og en leppepomade med solfaktor forebygger disse rynkene.

Det er ingen vits å bruke masse penger og energi på hudpleie hvis du ikke beskytter huden mot solen. Bruk solfaktor under sminken hver dag, så unngår du solskader og pigmentflekker, og holder huden ung og rynkefri så lenge som mulig.