© Foto: Jane Rugland og Anna Stokland. Produktfoto: Produsentene

Sonias univers: - Forebygg hudskader så tidlig som mulig

Costumes skjønnhetsansvarlig Sonia Uppal deler sine nyeste favoritter.

Våryr: – Noe som får meg i skikkelig vårstemning er en frisk farge på neglene, og da betaler jeg gjerne litt ekstra for en ordentlig god lakk som sitter lenge. YSLs nye, vakre neglelakkfarger kompletterer en lys vårgarderobe og får meg i godt humør hver gang jeg ser ned på fingertuppene.

Neglelakker, La Laque Couture, Yves Saint Laurent, 240 kr per stykk.

Le Soleil: – I alle år har jeg hørt mor si at det er viktigere å forebygge hudskader så tidlig som mulig, enn å bruke masse penger på å forsøke å reparere huden i ettertid - for da er det likevel for sent. Siden hun som regel har rett i det meste, har jeg fulgt dette rådet også.

En solkrem jeg alltid vender tilbake til er fra merket Sisley. Denne våren relanserer de bestselgeren Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care, som nå kommer med solfaktor 50. Formelen sørger for at den både beskytter, pleier og samtidig gir en frisk finish - uten å virke glinsende. Den er dog litt stiv i prisen, men det er nok verdt investeringen, hilsen en rynkefri mor.

Solkrem, Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 50+, 2 085 kr for 50 ml.

Plump it up: – Biotherms nyeste tilskudd i hudpleiefamilien Life Plankton skal gi huden fornyet glød og rikelig med fuktighet. Bruk det beroligende serumet på dager hvor huden føles tørr, eller kvelden før en viktig avtale. Det kan være lurt å alliere seg med en god øyenkrem i samme serie, og Life Plankton Eye skal styrke den sarte huden rundt øynene.

Ansiktsserum, Life Plankton Elixir, Biotherm, 745 kr. Øyenkrem, Life Plankton Eye, Biotherm, 425 kr.

Helt nude: – Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for sminken til Bobbi Brown. Produktene er høypigmenterte og inneholder pleiende ingredienser. Denne våren lanserer hun en øyenskyggepalett med jordtoner som både kan brukes til å legge en enkel hverdagssminke eller når du vil pynte deg litt ekstra med sotede øyne. Et annet tips er å alltid starte med øyensminken *før* alt annet, slik at du kan vaske bort det som eventuelt drysser ned og legger seg under øynene.

Øyenskyggepalett, Nude on Nude - Eye Palette, Bobbi Brown, 575 kr.

Drømme hår: – Det er ingen tvil om at friskt hår blir forbundet med en sunn livsstil, og på veien til drømmehåret kan det hjelpe med Joicos K-Pak hårmaske som forebygger skade og slitasje, og som gir massivt med næring uten å tynge. Håret blir umiddelbart mykt, glansfullt, og enkelt å style.

Hårmaske, K-Pak RevitaLuxe, Joico, 369 kr.