Bora Aksu Sonia Uppal
© Foto: Janne Rugland og Anna Stokland. Produktfoto: Produsentene

Sonias Univers: – Min favorittduft akkurat nå

Costumes skjønnhetsansvarlige Sonia Uppal deler sine nyeste favoritter!

Attrape-Rêves EdP, Louis Vuitton

Drømmefanger: – Louis Vuitton lanserer i disse dager en helt ny duft, Attrape-Rêves, som direkte oversatt betyr «drømmefanger». Parfymen er inspirert av magiske hendelser, som det å være vitne til meteorregn og rosa himmel ved solnedgang – noe jeg selv blir like fascinert av hver eneste gang, spesielt på sene sommerdager. Duften er basert på afrikansk kakao og peoner, og inneholder noter av patchouli, ingefær, bergamott og litchi.

Attrape-Rêves EdP, Louis Vuitton, 2 179 kr for 100 ml.

Hydra-Filler Mask, Filorga,

SOS til huden: – Såkalte «sheet masks», inspirert av koreansk hudpleie, er en trend som har spredt seg som ild i tørt gress i skjønnhetsbransjen. Av alle disse maskene jeg har testet føyer Hydra-Filler Mask fra Filorga seg inn i rekken av favoritter. Engangsmasken er gjennomfuktet med konsentrert serum og hyaluronsyre, som reparer alle hudproblemene mine mens jeg ligger i sengen og ser på serier.

Hydra-Filler Mask, Filorga, 99 kr pr. stk.

Rose Sugar Scrub, Lancôme

Sukkerskrubb: – Jeg pleier å unne meg en spadag i uken hjemme på badet, og som en del av skjønnhetsritualet liker jeg å skrubbe kroppen med denne deilige sukkerskrubben fra Lancôme, som inneholder ekstrakter fra damaskroser. Den etterlater alltid huden myk og velpleid.

Rose Sugar Scrub, Lancôme, 285 kr.

Rose Tonic, Pixi hos Lookfantastic.no

Rosevann: – Pixis populære og prisbelønte ansiktsvann eksfolierer, balanserer og pleier huden ved hjelp av hylleblomst og roseekstrakter. Jeg ser alltid en umiddelbar effekt, i tillegg er den et hakk rimeligere enn mange andre produkter i samme kategori – absolutt en av de beste jeg har prøvd.

Rose Tonic, Pixi hos Lookfantastic.no, 112 kr.

Le Phyto Rouge i fargen 23 Rose Delhi

Fargebombe: – Det er tid for å omfavne høstmørket med forførende farger på leppene, og det er lite som smeller slik som rosa eller rødt. De høypigmenterte leppestiftene fra Sisley kommer i hele 20 matte nyanser som holder hele dagen. Som en bonus inneholder leppestiftene pleiende ingredienser som gir en naturlig glød.

Le Phyto Rouge i fargen 23 Rose Delhi, Sisley, 440 kr.