Stella tester - serum

Serum skal gi huden glød og jevne ut linjer og rynker, men hvilke er verdt investeringen? Les Stellas test av serum her.

Serum © Getty og produsentenes
1 / 7

Serum

Serum skryter på seg fristende effekter som «mindre rynker» og «mer glød». Før vi roper av glede, har vi testet seks stykk serum for å se om de holder det de lover og om de er verdt investeringen.

Les Stellas test av serum ved å klikke deg videre i bildegalleriet.

Serum © Produsentenes
2 / 7

Serum

Guro har testet Visible Difference Optimizing Skin Serum fra Elizabeth Arden, 338,50 kr / 30 ml.

Serumet lover: En avansert formel med retinyl skal fornye hudens klarhet og tekstur og jevne ut hudtonen. Når serumet brukes sammen med resten av hudpleielinjen vil du se en forskjell allerede etter seks dager.

Serumets pluss: Serum er egentlig litt nytt og ukjent for meg. Jeg brukte serumet kun om kvelden, siden jeg føler at huden min smøres inn med nok greier på dagtid allerede. Serumet trekker godt inn i og føles fresht på huden før nattkremen. Jeg bruker ikke de andre produktene i serien.

Serumets minus: Kanskje fordi jeg ikke følger opp med resten av serien - men jeg ser ikke noe spesiell forskjell etter å ha brukt serumet… Det gir en følelse av å være flink og ta vare på huden, men synlig forskjell? Egentlig ikke.

Les også:

Stella tester hårkur

Stella tester fotpleieprodukter

Serum © Produsentenes
3 / 7

Serum

Mari har testet Serum Cellulaire Intensif fra La Prairie, 2295 kr /50 ml.

Serumet lover: Serumet skal gi energi til huden som gir tilbake gløden, skal vekke opp hudens eget nettverk av antioksidanter for å forebygge at huden påvirkes av miljø og stress.

Serumets minus: Serumet er jo fryktelig dyrt da! Det er et helt klart minus. Dessverre gir ikke dette serumet huden min søvn, som er det den trenger mest akkurat nå!

Serumets pluss: Praktisk og delikat pumpeflaske, drøy i bruk og deilig konsistens. Huden suger til seg dette serumet og spesielt huden på kinnet og over nesen kjennes glatter og jevnere.

Les også:

Stella tester mirakelprodukter

Stella tester sjampo og balsam

Serum © Produsentenes
4 / 7

Serum

Silvany har testet serumet Exuviance Vespera Bionic Serum, 599 kr / 30 ml.

Serumet lover: Et intensivt fuktighetsgivende serum som skal gi huden nytt liv.

Serumets minus: Serumet dufter deilig, men for deg som overhodet ikke liker duft og parfyme, kan denne bli litt for sterk.

Serumets pluss: For meg som liker oljer, er konsistensen på dette serumet topp. Flytende, men samtidig litt oljeaktig og drøy. Det føles heller ut som serumet blir vasket av dagen etter - som enkelte hudprodukter blir. Serumet trekker derimot godt inn i huden, og gjør at huden føles myk dagen etter.

Et serum jeg vil anbefale!

Les også:

Stella tester knallfargede lepper

Stella tester primer

Serum © Produsentenes
5 / 7

Serum

Ida har testet Rejuvenating serum fra Intraceuticals, 1250 kr / 30 ml.

Serumet lover: Serumet inneholder hyalaronsyre og antioksidanter som lover å gi huden perfekt fuktighet og fylde.

Serumets pluss: Huden føles gjennomfuktig og har en liiiiten antydning til mer glød. Serumet er lett og trekker raskt inn i huden, men jeg ser ingen merkbar forandring etter 6 ukers bruk.

Serumets minus: Ja, det var dette med virkningen da. Kanskje jeg hadde for høye forventninger til hva et serum kan gjøre for huden min?

Les også:

Stella tester hårolje

Serum © Produsentenes
6 / 7

Serum

Silvany har testet YSL Forever Light Creator, 675 kr / 30 ml.

Serumet lover: Skape hudens klareste og fineste utstråling ved å arbeide med problemer i hudtonen, hudstrukturen og hudkvaliteten.

Serumets minus: Siden huden min ser ganske klar ut i utgangspunktet, var det vanskelig å se om den blir ende klarere. Eneste minus må være den fine pipetten som fort tar ut mer serum enn jeg ønsker bruke.

Serumets pluss: Parfymert, men for en deilig duft! En ny favoritt som gir øyeblikkelig luksusfølelse, og er veldig drøy de gangene jeg ikke blir revet med og suger for mye opp med pipetten. Den lette konsistensen gjør den egnet til å bruke under dagkrem, uten at den føles klissete. Det er det ikke alle serum som gjør. Om pigmentflekken reduseres er derimot litt vanskelig å dømme så lenge min hun fortsatt er gyllen fra sommeren.

Les også:

Test av Ciaté

Stella tester månedens nyheter

Serum © Produsentenes
7 / 7

Serum

Ida har også testet Vichy Idéalia Life serum, 280 kr / 30 ml.

Serumet lover: Serumet skal øyeblikkelig fornye hudens glød og gi en frisk og jevn hudtone. Spesielt velegnet for overanstrengt, stresset og sensitiv hud.

Serumets pluss: Jeg testet dette serumet i 3 uker, og så heller ikke her noen veldig stor effekt. Det eneste jeg følte var at huden min ble litt jevnere og føltes litt friskere. Allikevel synes jeg serumet var like bra som dyrere varianter jeg har brukt før.

Serumets minus: Det er ingenting å utsette på dette serumet, men et serum alene kan ikke forandre hudens kvalitet, så den lover kanskje litt vel mye.

Les også:

Stella tester solpudder

6 ting du bør teste denne måneden

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev