Superproduktene for deg med ekstra tørr hud

Hva gjør du når kulde, tørr luft og alle andre produkter irriterer huden din? Prøver disse!

Et av de største hudproblemene vi nordmenn sliter med, er nettopp tørr og dehydrert hud i ansiktet. Og spesielt nå på vinteren.

Du kjenner helt sikkert igjen den ekle følelsen av et stramt ansikt, kløe, rødhet og tørre områder? Og du har kanskje prøvd drøssevis av kremer, oljer, tips og triks allerede? Heldigvis finnes løsningen i produktserien Tolérance Extrême.Den inneholder 4 produkter som er utviklet spesielt for å ta for seg problemene med dehydrering i ansiktet.

En enkel og trygg fuktighetsserie uten allergier og reaksjoner.

Trygg og enkel fuktighetspleie uten unødvendige ingredienser.

© Avène

Avène Tolérance Extrême er en enkel og sikker fuktighetspleie til sensitiv hud, som ivaretar hudens fuktbehov uten noen form for allergier eller reaksjoner. En trygg og sikker redning for hud som er i stadig endring, og søker en naturlig og riktig balanse.

Dersom du kun skal ha én hudpleieserie i baderomshyllen din, er det denne!

Hele sortimentet består av 4 produkter; Tolérance Extrême Cleansing Lotion, Tolérance Extrême Emulsion and Cream og Tolérance Extrême Mask:

Rens: Cleansing Lotion -kan kjøpes her

Fukt: Emulsion (melk) kan kjøpes her - og Cream (krem) kan kjøpes her

*Maske: Masque - kan kjøpes her*

  • *

Kun rene og naturlige ingredienser i Avénes produkter.

Rene, naturlige ingredienser

Hele serien er uten parfyme, hundre prosent steril og har ingen ubehagelig duft.

Produktene inneholder kun 7 essensielle, rene ingredienser som respekterer og spiller på lag med huden din. Alle 7 ingrediensene er nøye utvalgte og kun de mest nødvendige for å skåne huden din best mulig.

Tilsetningsstoffer er helt unødvendig i hudpleie, og tilfører ingen spesiell hensikt for huden. Derfor er ingredienser som kjemikalier, duft og PH-regulering helt utelatt. Noe som igjen betyr at huden ikke reagerer eller utvikler allergier fra produktene.

Takket være en patentert teknologi kalt Sterile Cosmetics, fokuserer produktene kun på det essensielle og universale behovet for all hud; hydrering.

Ingen unødvendig tilsetning gir en trygg og sikker hudpleierutine uten allergi.

© Avène

For deg med og uten tørr hud i ansiktet

Fordi Tolérance Extrême-serien både er steril og naturlig uten tilsetningsstoffer, er alle disse produktene perfekt for deg som reagerer på kulde og tørr luft eller andre hudpleieprodukter. De er også supre å bruke etter peeling eller laserbehandling.

Produktene er testet på over 1200 personer med ekstremt følsom hud, og har fått strålende tilbakemeldinger fra kunder som sier av Tolérance-kremene er de eneste produktene de kan bruke. De fungerer også supert som hverdagsprodukter for deg med helt normal hud. Både for å forbeygge og opprettholde hudens fuktbalanse.

Tester utført i Avène Dermatological Laboratories beviser at daglig påføring av Emulsion i ansiktet opprettholder hudens fuktbalanse, og testen viser klare fordeler ved å bruke sterile ingredienser. Huden får i tillegg puste, mens strukturen i ansiktet ivaretas av produktenes egenskaper.

Du får kjøpt Avène Tolérance Extrême på Apoteket.