Tips og triks for perfekt glød i festsesongen

Lurer du på hvordan du kan skaffe deg den herlige festgløden, selv om minusgradene herjer ute? Med noen enkle tips og triks kan du fikse deg strålende fin til fest, hele sesongen.

Visste du at selvbruning er et trygt, enkelt og effektivt alternativ til soling og soleksponering? Ikke er det komplisert heller; og med de nye produktene fra Isle of Paradise kan du trylle frem en herlig, solkysset glød på nulltid. Når fargen er på plass, kan sminkeverktøyene fra Real Techniques hjelpe deg med makeupen for et profesjonelt resultat.

Vi har triksene som gjør deg glødende, hele festsesongen!

Slik gjør du det:

Start med å preppe huden for fest – gjerne noen dager før eventet.

Påfør glød som proffene

Start i god tid. Du vil ikke stresse – eller angre på at du ikke tok deg tid til å finne ut av hva som passer din hud best. Et triks er å bruke Isle of Paradise Self-tanning drops i kombinasjon med din vanlige hudpleierutine. Start med å blande 2-3 dråper i dag- eller nattkremen din og prøv deg frem til ønsket farge.

Et tips er å bruke en makeup-børste for alle best resultat i ansiktet; og bruk gjerne selvbruningen som en mild contouring for ekstra glød i viss områder. Real Techniques 200 Expert Face er perfekt for å legge selvbruningen med et jevnt og godt resultat, som du selv har full kontroll over.

Prøv en herlig mousse for gradvis fargetone

1: For å bygge en kledelig glød på kroppen, steg-for-steg – akkurat som på sommeren – bruk litt self-tanning mousse en dag eller to før du skal på event eller vil sette fargen. Den myke, kremete konsistensen vil smelte inn i huden, og la deg finne akkurat den nyansen du ønsker deg.

2: Husk å skrubbe kroppen og smøre inn tørre områder som hender, føtter og albuer med en god fuktighetskrem før påføring. Brunfargen vil utvikles i løpet av fire til seks timer.

Tips! Test Isle of Paradises’ Glow Clear Mousse dersom du vil være 100% sikker på at selvbruningen ikke smitter ikke av på klær og sengetøy.

Isle of Paradise finnes i flere fargetoner:

For deg med lys, ømfintlig hud er Light perfekt. Ferskenfargede korrigerende aktive stoffer gir den perfekte tonen. Denne er ideell for alle som er nybegynnere innen selvbruning, eller for deg som bare ønsker å gi vinterlooken en liten boost. Produktene er 100 % veganske, og med oljer fra kokosnøtt, chiafrø og avokado tilfører du huden masse fuktighet og pleie – i tillegg til deilig lukt.

Vil du ha en tydelig bruntone, gå for Medium. Den inneholder grønnfargede korrigerende aktive stoffer som fjerner røde toner og gir en perfekt teint – og passer bra for deg som vil ha et naturlig flott, og synlig resultat.

For erfarne selvbrunere og for deg med mørkere hudtone er Dark ideell. Den gir deg glødende nyanser som frisker opp vinterhuden. Fiolettfargede korrigerende aktive stoffer gir en optimal mørk brunfarge for deg som ønsker et dypere, intenst resultat.

Når gløden er på plass, kan du leke deg med sminke og trylle frem den ultimate festlooken. Og er det ikke deilig å kunne velge å vrake i farger – for det meste kler en fresh, gyllen hudtone!

Slik skaper du en sikker vinnerlook på julebordet eller nyttårsfesten:

1: Etter du har funnet frem til rett fargetone fra Isle of Paradise har du det perfekte grunnlaget. Da gjelder det å finne foundation og concealer som passer. Kanskje må du lete i produktene fra i sommer for å matche den friske hudtonen? Legg concealer først, før du fyller ut med foundation i områdene du trenger det. Miracle Airblend sponge fra Real Techniques er perfekt for å påføre basen din. Pass på å ikke legge for tykk foundation – du vil at hudtonen skal få skinne!

2: Highlighter og glitrende toner gir ekstra spenst og lysreflekterende stoffer kler festsminken perfekt. Bruk den unike Miracle Mixing sponge for å smelte produktene inn i huden.

3: I år skal øyensminken få være i fokus. Aller finest blir det med et skikkelig cateye – den ultimate partylooken. Med settet Everyday Eye essentials har du alt du trenger for et profesjonelt resultat – bruk for eksempel 313 Definer brush for en heftig vinge eller glitterliner av øyenskyggen din. For en tynnere, definert linje er 311 Fine liner brush med sin smale, delikate bust perfekt.

4: Til slutt avslutter du med din favorittfarge på leppene, og litt lett settingpudder eller highlighter i pudderform. 402 Setting brush er perfekt for den siste finishen. Husk også å vaske både pensler, børster og svamper etter du er fornøyd med resultatet. Svamper bør byttes ut etter cirka 30 gangers bruk. Rene verktøy er alfa omega for et godt (og sunt) resultat.

5: Avslutt med Real Techniques Satin finish spray glow som setter sminken slik at den holder lengre og gir masser av glød. Ha den gjerne lett tilgjengelig i veska for den dewy, freshe looken – hele kvelden.

Produktene får du kjøpt hos H&M, Kicks og VITA, samt online. Vi ønsker deg en glødende førjulstid og en strålende jul!