Slik skaper du en sikker vinnerlook på julebordet eller nyttårsfesten

Lurer du på hvordan du kan skaffe deg den herlige festgløden, selv om minusgradene herjer ute? Med noen enkle tips og triks kan du fikse deg strålende fin til fest, hele sesongen.

Festsesongen er i gang, og med lange arbeidsdager og kortere tid foran speilet, gjelder det å kunne noen enkle triks som gir deg festlooken på 1,2,3. Vi guider deg gjennom teknikkene vi sverger til med våre favorittprodukter fra Real Techniques

1: Første steg er å finne riktig foundation og concealer som passer din hud og ditt behov. Prep huden med en god primer og legg deretter concealer med årets trendbørste fra Real Techniques – 242 Brightening Concealer, før du påfører foundation der du trenger det. Vi liker å bruke Miracle Complexion Sponge for medium dekning og lett glød. Ønsker du derimot en matt finish med mer dekning, bør du teste ut nyheten Miracle Airblend sponge – en bestselger blant makeup junkies verden over. Pass på å ikke legge for tykt lag med foundation, om du vil oppnå en så naturlig finish som mulig.

2: Highlighter og glitrende toner gir det lille ekstra til festsminken. Her bruker vi vår absolutte favoritt, 402 Setting Brush for å legge sminken feilfritt. Tips - denne børsten er også fantastisk til å legge løspudder på mindre områder, som f.eks under øynene.

Video:** @angiesophie

3: I år skal øyensminken få være i fokus og gjerne i årets trendfarge, rosa. La deg inspirere av Angie Sophie sin video der hun viser hvordan du legger den ultimate partylooken! Dersom du ønsker en mer klassisk look anbefaler vi å gå for en nydelig cateye. Uansett hva du velger, får du alt du trenger med Everyday Eye Essentials settet fra Real Techniques. Bruk for eksempel 313 Definer Brush for en heftig vinge eller glitterliner med øyenskyggen din. For en tynnere og mer definert linje er 311 Fine Liner Brush med sin smale, delikate bust perfekt.

4: Det lille ekstra sikrer du ved å påføre din favorittfarge på leppene, samt Real Techniques Satin Finish spray som setter sminken og gir en matt finish. Ha denne gjerne lett tilgjengelig i veska for oppfriskning av den dewy, freshe looken hele kvelden.

Husk at det er essensielt å vaske både pensler, børster og svamper, da rene verktøy er alfa omega for et godt (og sunt) resultat. Svamper bør byttes ut etter cirka 30 gangers bruk.

Video: @annais

5: Og helt til slutt: Style håret og avslutt med tørrsjampo fra Batiste, der vi bruker Heavenly Volume for å sikre maks volum og hold. Det finnes selvsagt flere ulike varianter, deriblant en for mørkt og en for blondt hår. Noen av dem finnes også i en mini-versjon, som passer perfekt i vesken. Anna Edwin bruker sine Batiste favoritter sammen med Ultimate Styler hårbørsten fra Tangle Teezer – en super-duo som tar håret til nye høyder!

**Produktene får du kjøpt i butikk hos blant annet H&M, Kicks og VITA, samt nettbutikker. Vi ønsker deg en glødende førjulstid, en strålende jul og godt nyttår!