© Kontent

Tipsene for en dypere brunfarge

Er dette din nye solkremfavoritt?

Er du én av de som bruker mindre solkrem i frykt for å gå glipp av brunfarge? Mange tror nemlig at man ikke blir brun med solkrem, men dette er en myte.

De klassiske solkremene fra Piz Buin® Tan & Protect er kjent for mange, men visste du at disse solkremene er spesielt utviklet for å gi deg en naturlig raskere og vakrere brunfarge?*

*Inneholder teknologi som forsterker naturlig solbruning, testet in vitro.

© Kontent

Illumitone™ forsterker naturlig solbruning

Solproduktene fra Piz Buin® Tan & Protect inneholder teknologien Illumintone™ som bidrar til å forsterke naturlig solbruning. Dette gjennom å stimulere produksjonen av melanin som er kroppens naturlige fargepigment. I tillegg gir solkremene avansert beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Vitamin E i solkremene bidrar til å beskytte mot frie radikaler og tidlig aldring av huden.

*In vitro testet.

Produktene gir deg dermed effektiv beskyttelse mot solen, men solvettregler er likevel viktig å ha i bakhodet når du skal være mye ute i sola.

Visste du at?

Riktig mengde solkrem = en håndfull. Mange undervurderer mengden solkrem som må til for å oppnå riktig beskyttelse. En fin huskeregel er en hel håndfull til hele kroppen.

© Kontent

Følg disse 4 tipsene for en dypere brunfarge

1. Minimum solfaktor er 15. I tråd med Kreftforeningens anbefalinger bør du bruke minimum solfaktor 15 i Norge og minimum 30 i solrike land. Piz Buin® Tan & Protect Lotion kommer i både solfaktor 15 og 30.

© Kontent

2. Du kan bruke en spray for å komme til på vanskelige steder. Piz Buin® Tan & Protect Sun Spray er en lett solkrem i sprayform som gjør det enklere å legge solkrem over hele kroppen, samt komme til på de stedene man ikke når selv – for eksempel på ryggen. Sprayen kommer i faktor 15.

© Kontent

3. Du bør ta pauser fra sola. Den aller beste solbeskyttelsen er å være mindre i den sterke sola midt på dagen. Solbrent hud øker risikoen for hudkreft, men også når du får mye sol uten å bli brent. Ta deg en pause når sola er på sitt sterkeste.

Sololjen Piz Buin® Tan & Protect Sun Oil Spray beskytter mot UVA-og UVB-stråler. I tillegg er sololjen svette- og vannresistent. Sololjen kommer i faktor 15 og 30.

© Kontent

4. Huden din trenger ekstra pleie etter soling. En solstrammet hud trenger mye fuktighet etter noen timer i solen. Både for å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse, men også for å forhindre at brunfargen flasser av.

Piz Buin® Tan Intensifying Aftersun Lotion gir huden 24-timers fuktighet, samtidig som den inneholder Tanimel – et planteekstrakt som bidrar til å forsterke hudens naturlige pigmentproduksjon*.

*In vitro

© Kontent

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Piz Buin®.