Tre steg til strålende hud i høst

Hvor mange produkter trenger du egentlig for å få en sunn og vakker hud? Svaret er 3.

Ole Henriksen[](https://www.vita.no/merker/ole-henriksen)har skapt tre underverker for huden din. Tre produkter du virkelig har bruk for, og som gir deg en jevn hudtone og frisk utstråling – akkurat det huden din trenger i vinterhalvåret.

Her er Ole Henriksens oppskrift på perfekt høsthud:

1. Serum

Høstens beste serum er Truth Serum. Om høsten og vinteren blir huden gusten og ofte tørr og irritert av det skiftende været. En sunn og frisk hud med glød trenger fukt og pleie. Kickstart dagene med serumet, som er som et daglig multivitamintilskudd for huden din. Det har en oppstrammende effekt og forebygger synlige aldringstegn som rynker og linjer. Serumet er silkemykt, trekker raskt inn i huden og gir deg masse fukt og den friske gløden du sårt trenger nå.

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!

Truth-serien er for deg som ønsker glød, fukt og å forebygge aldringstegn. Den passer til alle hudtyper og er proppfull av C-vitamin. Ole Henriksen var inspirert av Nobel-prisvinnende forskning på de helsemessige fordelene med C-vitamin, og var en av de første hudpleiemerkene som tok i bruk supervitaminet som ingrediens i produktene sine. Med denne serien kan du inkorporere C-vitamin i alle stegene i hudpleierutinen din.

2. Fuktighetskrem

Sheer Transformation Perfecting Moisturizer er den ultimate fuktighetskremen uansett hudtype og alder. Den holder huden fuktig hele dagen, uten å virke fet, og gjør at huden din stråler. Den lette teksturen føles som silke på huden og er perfekte basen for foundation. Dette er en skikkelig ”multitasker” og antioksidantene i den, virker pleiende og nærende på huden. Den er laget for å passe perfekt sammen med Truth Serum.

3. Skjønnhetssøvn på flaske

Huden din trenger pleie og næring også om natten. Invigorating Night Transformation Gel er faktisk det første produktet Ole Henriksen utviklet, og det redefinerer skjønnhetssøvn fordi den jevner ut hudens tekstur og hudtone mens du sover. Den behagelige geléen er svalende og gir huden fukt gjennom natten. Påfør Sheer Transformation Perfecting Moisturizer etter Invigorating Night Transformation Gel, og når du våkner er huden jevnere og du stråler.

Transform er hudpleieserien for deg som ønsker raske synlige resultater, en jevn hudtone og en glatt og fin hud. Den er bygget på Ole Henriksen sin filosofi: eksfoliere - behandle – berolige, som gir deg den perfekte «Ole Glow». Serien er inspirert av hudens evne til å forvandle seg når du behandler den riktig

Med Ole Henriksens tre underverker er huden din klar for en strålende høst.

Sliter du med fet og uren hud? Slik blir du kvitt problemet!