Vi testet maske fra glamglow

Vi testet glittermasken

Ansiktsmasker har tatt fullstending av etter at Koreansk hudpleie ble så populært. Vi har testet den nyeste peel-off masken.

Når det kommer til skjønnhet og hudpleie, kan det virke som om alle merker har sine egne nattmasker eller sheetmasks for tiden, og fantastisk er det! Vi bruker ansiktsmasker som aldri før, og poster de morsomme bildene i sosiale medier og håper på likes og finere hud som gløder.

Så fort en kjendis som f.eks Victoria Beckham poster bildet av sitt favorittprodukt, eller en video går viralt klinger mynten i kassa hos produsenten, inntil nye skjønnhetsprodukter som visuelle ansiktsmasker dukker opp, som vi gleder oss til å teste.

Costume testet nyheten glittermasken

Selv om det virker enkelt å bruke en maske, er det alltid noe feil du bør styre unna når du bruker ansiktsmasker. Og en av de er å finne riktig maske for din hud, noe som er fort å glemme når tester av ansiktmasker går viralt.

Merket Glamglow er kjent for sine masker, ogsiste nyhet er ansiktsmasken Black Facial Glitter Mask som er rene glamourama av et fyrverkeri i sosiale medier. Costume måtte teste om masken med de fine stjernene er like god som den får ansiktet til å glitre.

Psst. Fikk du med disse sakene?
De mest trendy frisyrene for gutta akkurat nå? Les HER!

Slik farger håret med hjemmefarge uten å gå på en fargesmell? Les HER!

Se Costumes ærlig anmeldelse av Black Glitter Facial Mask fra Glamglow i videoen under!