Victoria Beckhams favoritt fuktighetskrem

Denne ansiktskremen sverger Victoria Beckham til

I sosiale medier hyller vår favoritt ex-Spice Girl, Victoria Beckham en fuktighetskrem hun digger. Nå er merket kommet til Norge!

Victoria Beckham er vant til søkelyset, og har testet mer enn én fuktighetskrem i løpet av sin lange fartstid som kjendis. Som mange andre offentlige personer får hun stadig tilsendt skjønnhetsprodukter til testing, men man får sjeldent innblikk i hvilket produkt de egentlig sverger til, men i helgen postet Mrs. Posh bildet av en krem hun mente virkelig leverte.

Kremen kommer fra det engelske merket «This Works»og kremen heter «In transit camera close-up».

Fikk du med deg saken om hvorfor C-Vitamin er bra for deg nå? Les saken HER!

Vi har testet kremen som beskrives som en ansiktsmaske, fuktighetskrem og primer i ett. Kremen inneholder parki-smør som er kjent for å gi beriket fuktighet til tørr hud. Kremen har en diskré duft, og en deilig konsistens som føltes veldig god på huden.

At den er et multiprodukt kan diskuteres, for dette er vel egentlig bare en deilig fuktighetskrem, og ikke en maske du vil fjerne. Primereffekten merket vi etter påføringen fordi huden føltes fastere. Så ja, Victoria vi er enige med deg om at dette er en fuktighetskrem perfekt å bruke under makeup!

Fikk du med deg de beste frisørsalongene i Oslo? Les saken HER!