Visste du at du kan forebygge rødming?

Røde kinn er vanlig plage for skandinavisk hud. Her er 5 life savers som forebygger og minsker rødhet i huden.

Lokalisert rødming, sprengte blodkar og røde kinn er svært vanlig hos kvinner og menn med nordisk hud. En av årsakene til dette er det varierte klima, og huden reaksjon på vekslende varme og kulde. Rødming i seg selv er en ufarlig reaksjon som skyldes økt blodsirkulasjon i huden. Disse plagene kan komme periodevis eller være konstante.

Avène Anti-Redness er et komplett pleieprogram for deg som sliter med rødhet i huden. Produktene er utviklet for sensitiv hud, og beskytter og pleier huden. Avène Anti-Redness fungerer godt alene eller som et supplement til annen medisinsk behandling.

5 life savers

Anti-Redness Cleansing lotion

Cleansing lotion er en mild rensemelk til daglig rens av hud med tendens til rødme. Avène Termalkildevann virker beroligende og irritasjonsdempende, mens TRP-Regulin reduserer betennesle, minsker hevelse og forbedrer mikrosirkulasjon. Huden beroliges over tid og man får ikke følelsen av stram og tørr hud etter rens.

Anti-Redness Emulsion & Cream

Emulsion & Cream er fuktighetsgivende dagkremer som beskytter huden og forebygger mot rødhet. Kremene inneholder Termalkildevann som beroliger huden, og Ruskus-ekstrakt, Hesperidin Methyl Chalcone og Dextransulfat som demper rødhet. Emulsion er til normal/kombinert hud og Cream til tørr hud. Begge kremene har solfaktor SPF20 og beskytter mot solens stråler som gir ekstra rødhet i huden.

Anti-Redness Concentrate

Anti-Redness Concentrate er virkelig din beste venn. Dette er en hurtigvirkende konsentrat mot kronisk rødming som brukes lokalt på de røde områdene, typisk på kinn og nese. Konsentratet inneholder ekstrakt av Ruskus som fremmer hudens mikrosirkulasjon som demper rødhet i huden. Avène Termekildevann minsker følelsen av varme og ubehag. Brukes morgen og kveld sammen med Avène Anti-Redness Emulsion eller Cream.

Anti-Redness maske

Når huden trenger en skikkelig boost er Anti-redness masken fra Avène en skikkelig life saver. Ansiktsmasken minsker irritasjon og virker intensivt beroligende. Den hjelper med å bevare den naturlige balansen i hudens økosystem og etterlater huden myk, frisk og smidig. I tillegg demper den rødhet og kjøler ned huden. Påfør og fordel masken i et tykt lag i ansiktet og la den sitte på i ti minutter.

Avène Termalkildevann

Avène Termalkildevann er en must have i vesken! Termalkildevann virker kjølende på huden og demper irritasjon. Avène Termalkildevann minsker risikoen for at huden din tørker ut, og har et ekstremt lavt saltinnhold i forhold til andre typer kildevann. Anbefales å brukes som en forfriskende dusj etter at du har renset huden, eller på farten, når huden din trenger en ekstra boost!

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Avène.