Vitaminkick for ansiktet

Det er akkurat nå huden din trenger en rens som gir næring.

Det er ingen tilfeldighet at roser er en viktig ingrediens i rensebalmen Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm. Roser er brukt siden antikken og allerede på 1800-tallet ble rose en velbrukt ingrediens i kosmetikkindustrien. Visste du at roser er velegnet for alle hudtyper og at rose kan være med på å roe ned rødhet i huden?

Pro-Collagen Rose Cleansing Balm kommer i en ekstra stor krukke.

Nøye utvalgt

Duften av ekte engelske roser fra den britiske landsbygda er det første du kjenner når du åpner Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm. Rosene er nøye utvalgt blant over 17 varianter som er kjent for en sammensatt duft – blant annet den klassiske duften av gammel engelsk rose. Ekstraktene er i tillegg gjennomsyret av omega-rik safrantistelolje, som virker lindrende og ekstra pleiende for tørr, nordisk hud.

For å forsterke roseduften ytterligere er kronblader fra Rose Damascena plukket før soloppgang, hver eneste morgen, for å fange den friske, dype aromaen. Disse rosene er dyrket i Tyrkia der klimaet skaper en delikat duft med dype trenoter.

Beroligende renserituale

Det er lurt å sette av tid til ditt eget renserituale. Det tar bare et par minutter!

  • Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm smelter til en oljelignende konsistens så snart du begynner å varme den opp med hendene dine.
  • Påfør en liten mengde rens med sirkelbevegelser før du fukter fingrene og jobber videre. Ikke glem hals og brystparti.
  • Vær konsentrert om det du gjør og pust dypt og rolig mens du holder på. Roseduften er også med på å berolige sinnet ditt.
  • Hvis du synes rensen dufter så deilig at du ikke har lyst til å fjerne den – så la den gjerne sitte på i 10-20 minutter som en dyptvirkende maske!
  • Vask til slutt rensen av med lunkent vann med den medfølgende bomullskluten i pakningen.

Bruk litt tid på jobbe rensen inn i huden.

Løser opp

Balmen løser opp smuss og make-up med ekstrakt fra mimosa og voks fra roser. Urteekstrakt fra agurkurt og fra brunalgen Padina Pavonica bidrar til næring og pleie, mens hyllebærolje og nyperosefrø gir næring i form av essensielle fettsyrer, virker utglattende på huden og etterfyller huden med fuktighet. Ikke rart 98 prosent av de som har forsøkt rensen melder tilbake at huden føles virkelig fuktmettet, silkemyk og smidig etterpå.

Det er lagt ekstra vekt på Limited Edition-krukken som er overstrødd med klassiske roser. Elemis har samarbeidet med det britisk motehuset Lily and Lionel, kjent for innovative vakre digitalmønstre, om et eksklusivt uttrykk helt spesielt for brystkreftkampanjen.

– Vi skapte mønsteret ved å dyppe selleri i blekk og trykket oss frem til rose-mønsteret. Det kom frem mange utrolig vakre former som vi så tok ned til en monokrom fargepalett for å skape et enkelt, klassisk og feminint design, sier Alice Stone som er kreativ direktør i Lily and Lionel.

– Elemis støtter kampanjer som virkelig utgjør en forskjell for folks velvære, sier Oriele Frank, en av grunnleggerne i Elemis. Den britiske skjønnhetsgiganten donere 285 000 kroner til forskning på brystkreft med Limited Edition Pro-Collagen Rose Cleansing Balm Supersize 200 gram som er valgt ut som spesialprodukt.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Elemis.