6X5A1021

- Jeg tror at søvn er den beste antiage-behandlingen som finnes

Emilie Tømmerberg er Norges mest profilerte influenser på skjønnhet. Her får du hennes ultimate topp ti skjønnhets-produkter og tips!

Creme-de-Corps-500ml
1 / 10

Silkemykt

– Huden min er litt tørr, og jeg er helt avhengig av en fyldig bodylotion. Kiehl´s sin klassiker Creme de Corps har en perfekt konsistens, og gir masse pleie med ingredienser som sheasmør, avokado-olje og squalane. Den fine sommergløden holder lenger når jeg er flink til å tilføre huden nok fukt.

KIEHL´S, Creme de Corps 500 ml, 450 kr.

Spirulina-powder_front2
2 / 10

God start

– Etter at jeg leste Helserevolusjonen av Maria Borelius ble jeg inspirert til å bruke spirulina igjen. Hun anbefaler en morgensmoothie som består av blant annet plantemelk, bær, proteinpulver og spirulina. Den gir meg så mye energi utover dagen, og jeg merker stor forskjell om jeg tilsetter spirulina. Den blågrønne mikroalgen er en god kilde til jern, B-vitamin, kalsium og vitamin E.

SUPERNATURE, Spirulina, 183 kr.

chanel-cc-cream
3 / 10

Hverdagsglede

– Chanel sin CC Cream har blitt min store hverdagsfavoritt. Den jevner ut og dekker på en veldig naturlig måte, samtidig som huden ser sunn og glødende ut. Kremen gir mye pleie til huden og har SPF50. Jeg får ofte komplimenter for huden min når jeg bruker denne for den ser så naturlig ut. Jeg har den i fargen 20 og 40, og jeg blander dem til den perfekte nyansen året rundt.

CHANEL, CC Cream, 849 kr.

CE_FERULIC_30ml_
4 / 10

Superserum

– Dette er et superserum som beskytter huden min mot frie radikaler og forebygger aldringstegn. Den jevner ut hudtonen, korrigerer fine linjer og styrker hudens elastisitet. Etter at jeg begynte å bruke den hver morgen på helt ren hud, har jeg merket stor forskjell på huden min.

SKINCEUTICALS, C E Ferulic, 1 609 kr.

MIAO_SILKEPUTETREKKCHAMPAGNE_1
5 / 10

Nattmagi

– Jeg tror at søvn er den beste antiage-behandlingen som finnes, og et putetrekk i silke gjør skjønnhetssøvnen enda bedre. Den glatte overflaten minimerer friksjon mot hud og hår, noe som forebygger både rynker og slitasje på håret. Jeg merker stor forskjell, spesielt på håret.

MIAO, Silkeputetrekk, 650 kr.

CBcharlottetilbury2
6 / 10

Glow up!

– Når jeg vil at huden min skal gløde litt ekstra, er Hollywood Flawless Filter en stor favoritt. Det er en hybrid mellom highlighter og primer, og den ser ut som et ekte filter på huden min. Huden får en glattere og jevnere overflate med masse glød. Den er kjempefin å bruke alene på solkysset hud, under foundation for et plettfritt og glødende resultat eller som en highlighter.

CHARLOTTE TILBURY, Hollywood Flawless Filter 4, 400 kr.

CHRONOLOGISTE_CREME-DE-REGENERATION_main
7 / 10

Hårspa

– Sol og saltvann gjør håret mitt både tørt og slitt. En god hårmaske én til to ganger i uken er redningen, og Chronologiste Essential Revitalizing Balm er min store favoritt. Denne eksklusive hårmasken inneholder ceramider, vitaminer og oljer som gjør håret mitt sunt, silkemykt og glansfult. Masken kan også brukes til å pleie hodebunnen.

KÉRASTASE, Chronologiste Essential Revitalizing Balm, 499 kr.

GrandeBROW_Serum_Open
8 / 10

Best i test

– Jeg nappet brynene mine altfor mye da jeg var yngre. For noen år siden begynte jeg å teste ulike brynsserum i jakten på fyldigere bryn. Brow Enhancing Serum fra Grande Cosmetics er det beste jeg har testet. Jeg fikk en synlig effekt allerede etter to uker, selv de små hårene på enden er kommet tilbake.

GRANDE COSMETICS, Brow Enhancing Serum, 799 kr.

Apple_watch_series_5-nike-sports-band-desert-sand-black-0910191
9 / 10

Work it

– Den smarte treningsklokken gjør at jeg beveger meg mer i hverdagen og har oversikt over treningsøktene. Jeg setter stor pris på at den kommer med nye bevegelsesmål basert på aktiviteten min og medaljene som kommer hvis jeg klarer å nå dem.

APPLE, Apple Watch series 5, 4.690 kr.

905283_in_2000
10 / 10

Mmmassasje

– Denne er helt fantastisk. Jeg sliter litt med tech neck, og det går utover både nakke og hals. Jeg bruker den på nakken for å lindre ømme muskler. På kvelden kan jeg bruke den i ansiktet for å effektivisere hudpleieproduktene ved å øke blodsirkulasjonen.

NURSE JAMIE, Uplift Massaging Beauty Roller, 699 kr.