© Wenn.com

Kontroversiell tv-serie skaper ny sminketrend

Gjør deg klar for å bli forført av de fantastiske sminkelookene som er å se overalt på Instagram.

Disney-skuespillerinnen Zendaya og euforiserende stoffer høres umiddelbart som et dårlig match, men i HBO-serien Euphoria forenes motsetningene med stor suksess.

Serien følger den unge stoffmissbrukeren Rue, spillet av Zendaya. Seriens handling kombinert med grafiske sexscener har fått flere amerikanske medier til å stemple Euphoria som kontroversiell.

Les mer: De beste seriene akkurat nå

Men det er ikke det det skal handle om nå. Det skal nemlig handle om de forskjellige karakterenes sminke, som har blitt en kjempehit på Instaram.

Euphoria

Skuespillerinnene Zendaya og Alexa Demie spiller karakterne Rue Bennet og Maddy Perez i HBO-serien Euphoria.

© Euphoria

I serien Euphoria får du servert det ene fine glitterlooket etter det andre. Så her er det gode muligheter for å hente inspirasjon til spennende sminke. En annen god inspirasjonskilde er Instagramprofilen til seriens makeupartist, Donni Davys. Profilen hans er et mekka av oppsiktsvekkende sminke.

Psst.. De beste mascaraene som finnes

Selvom de færreste tør å gå ute med lilla og grønne øyelokk eller glitter på kinnbena, er Euphoria-bølgen ikke til å ta feil av. Trenden er blitt fremhevet i for eksempel amerikanske Vouge og Into the Gloss. Hent inspirasjon under.