© Korres

Korres åpner butikk i Norge

Gode nyheter til fans av det populære hudpleie; og skjønnetsmerket.

Det greske hudpleiemerket Korres har sine røtter i homeopati og lager hudpleie og skjønnhetsprodukter basert på naturlige ingredienser fra Hellas' rike planteverden. Det som startet med utviklingen av en sirup mot sår hals i 1996 har vokst til å bli en internasjonal suksesshistorie, mye takket være at filosofien omkring rene og naturlige produkter har truffet en nerve hos kresne forbrukere.

Det ligger mye testing og forskning bak produktene, som er grunnlagt av legen og homeopaten George Korres og Lena Korres, en kjemisk ingeniør. Nå skal altså det populære hudpleie- og skjønnhetsmerket åpne sin første butikk her til lands, til stor glede for norske fans.

Et dedikert hudpleie- og skjønnhetsunivers

Korres åpner sine nye lokaler på Sandvika Storsenter denne uken, og besøkende kan glede seg til å oppleve lekre lokaler dedikert til naturlig gresk skjønnhet.

Den nye butikken uttrykker Korres' inspirasjon; hjemland, natur, farmasøytiske arv, vitenskap og estetikk. Alle elementer er visualisert gjennom estetiske uttrykk skapt av den greske arkitekten Manos Babounis. Detaljer og materialer fra tradisjonell arkitektur skaper et spennende spill av skygger og lys i møte med folkekunst, hvor butikken tar deg med tilbake til vakre Hellas.

Første i Europe med nytt design-konsept

I butikken finner du komplette kolleksjoner og hele Korres sitt produktutvalg: alt fra banebrytende, prisvinnende hud- og kroppspleie til sminke og parfyme, vist frem i gamle apotekhyller laget av tre.

Utover å bli den første i Norge blir Korres-butikken den første i Europa med nytt design inspirert av deres Full Circle Story; produktets livssyklus fra frøet blir plantet i jorden, til ingrediensen blir brukt i produkter og tilbake gjennom resirkulering.

Eksklusiv rabattkode

Alle Costume-lesere få en eksklusiv rabattkode som gir -25% rabatt på alle kjøp.
Bruk koden: COSTUME25

Kan benyttes i KORRES-butikken på Sandvika Storsenter og på Vita.no. Tilbudet gjelder til 19.september.

Butikken åpner på Sandvika Storsenter 9. september, og alle som møter opp vil få en liten overraskelse.