Kylie Cosmetics kommer til Norge

Stor nyhet til alle Kylie-fans!

Kylie Jenner trenger knapt noen introduksjon, den yngste søsteren fra hit-realityserien "Keeping up with the Kardashians" har på få år gått fra ung realitystjerne til suksessfull forretningskvinne med et skjønnetsimperium som er i stadig utvikling.

Skjønnhetsmerket Kylie Cosmetics har opplevd en eventyrlig vekst siden Jenner lanserte sine Lip Kits i 2015. Dette var en kolleksjon med tre flytende leppestifter med matchende lip liner, som gang på gang ble utsolgt få minutter etter lansering. Siden den gang har Jenner-søsteren fortsatt forretningsutviklingen og lanserte hudpleielinjen Kylie Skin i 2018, som i liket med med makeupkolleksjonen har oppnådd stor popularitet.

Costume kan nå avsløre at ventetiden endelig er over for norske Kylie-fans; både Kylie Cosmetics og Kylie Skin blir lansert på det norske markedet om kort tid.

Effektive, rene og ansvarlige produkter

Jenner har uttalt at formularene er designet med ingredienser som sikrer en riktig balanse mellom effektive, rene og ansvarlige produkter. Alle produktene er dermed fri for gluten, parabener og sulfater, de er veganske og ikke testet på dyr.

Kylie Cosmetics & Kylie Skin vil i Norge lanseres eksklusivt i utvalgte Kicks-butikker, og begge produktseriene blir tilgjengelig på Kicks.no. Produktene kommer i salg allerede 30. september.