10 vår- og sommerlige parfymefavoritter

Er du på jakt etter ny parfyme? Her er de beste friske og fruktige nyhetene!

Vår- og sommerparfymer 2017: Missoni © Produsenten
1 / 10

Sol og sommer på flaske! Med toppnoter som røde bær, nashi-pære og vanilje, og hjertenoter av peoner og rose er dette en varm og fruktig duft som vil falle i smak hos mange. «Missoni» av Missoni, fra 525 kr.

Vår- og sommerparfymer 2017:  «L’eau Bleue» fra Miu Miu © Produsenten
2 / 10

Et drøyt år etter at Miu Miu lanserte sin første parfyme, kommer nå oppfølgeren. En dusere utgave, med noter av liljekonvall og tre. En perfekt sommerduft duft og et kunstverk av en flakong! «L’eau Bleue» fra Miu Miu, fra kr 575.

Vår- og sommerparfymer 2017: Elizabeth Arden White Tea © Produsenten
3 / 10

En frisk, lett og vårlig duft som ikke er for søt, med noter av blant annet mandarin, salvie og hvit te. God duft til god pris!

«White Tea» fra Elizabeth Arden, 299 kr

Vår- og sommerparfymer 2017: «Terre de Lumiére» fra L’Occitane © Produsenten
4 / 10

Toppnotene mandel og bergamott er inspirert av den Provencalske solnedgangens gylne time. En sensuell og spennende duft som er som skapt for varme sommerkvelder.

«Terre de Lumiére» fra L’Occitane, fra 649 kr. (I salg fra mai)

Clean parfyme lovegrass © Produsenten
5 / 10

Som de fleste av Cleans parfymer er også denne frisk og naturlig, med en deilig lukt av appelsinblomst og sverdlilje. «Lovegrass», fra 455 kr.

Vår- og sommerparfymer 2017: Izia parfyme Sisley © Produsenten
6 / 10

Tradisjonell roseduft får en frisk og moderne oppgradering ved hjelp av blant annet frisk sitrus, hvit bergamot og rosa pepper. En ren, varm og blomstret duft, som er unik, men samtidig lett å like. «Izia» fra Sisley, 1110 kr.

Vår- og sommerparfymer 2017: Mon Guerlain parfyme © Produsenten
7 / 10

En feminin og orientalsk duft med noter av lavendel, jasmine, vanilje og sandeltre. Ikke en klassisk sommerduft, men passer godt for deg som foretrekker litt tyngre parfymer. «Mon Guerlain» fra Guerlain, fra 625 kr.

Vår- og sommerparfymer 2017: CK Eternity Summer parfyme © Produsenten
8 / 10

Årets limited edition-duft fra Calvin Kleins Eternity-linje er en frisk, blomstret og noe tropisk duft, med fremtredende noter av anis, ørkenrose, safran og bergamot. Den er mild og lett og vil bli en klar favoritt på solfylte sommerdager! «CK Eternity Summer» fra Calvin Klein, 499 kr.

Vår- og sommerparfymer 2017: Black opium floral shock parfyme fra YSL © Produsenten
9 / 10

Søt og sofistikert på samme tid, og noe lettere enn den originale Black Opium-duften. Grønn sitrus, pære, gardenia og appelsinblomst er blant de mest fremtredende notene. Liker du Black Opium bør du prøve denne! «Black Opium Floral Shock» fra Yves Saint Laurent, fra 535 kr.

Vår- og sommerparfymer 2017: Marc Jacobs parfyme Daisy Kiss © Produsenten
10 / 10

Denne feminine, blomstrete duften passer godt for deg som foretrekker søte og fruktige parfymer. Sitrus, aprikos og fiol er blant de mest fremtredende notene. «Daisy Kiss» fra Marc Jacobs, 690 kr.

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev