5 nye skjønnhetsmerker

3 nye skjønnhetsmerker verdt å merke seg

Det skjer mye spennende på skjønnhetsfronten for øyeblikket. Her er 3 nye merker på det norske markedet!

Det kommer stadig nye merker til glede for alle beautyholics, og vi er så heldige å får høre om alle de nye lanseringene, og mulighet til å teste det siste nye.

Her er tre nye merker på det norske markedet som er verdt å merke seg!

Smith's & Cult: Sexy neglelakker og sminke
© Dineh Hajer

Smith's & Cult: Sexy neglelakker og sminke

Når Vanity Fair trekker frem Smith's & Cult som det toneangivende merket for den neste generasjonens unge beautyholics, har du gjort noe riktig. Dineh Hajer, den ene gründeren bak Smith's & Cult blandet sammen egne lakker da hun var 21 år gammel og studerte biokjemi skolen. Interessen for merket hun kalte «Hardy Candy» eksploderte, og snøballen begynte å rulle. I dag selges Smith's & Cult på alt fra de kuleste nettbutikken, til luksushoteller verden rundt. I Norge er merket tatt inn hos Kicks.no, og vil komme for salg på Steen & Strøm i løpet av kort tid.

© Grown Alcymist

Grown Alchemist: Australia's nye stolthet

Grown Alcymist er merket som spås å bli det store nye Australske merket. Bak står brødreduoen Jeremy og Keston Kujis, som allerede gjør enorm suksess med sine botaniske kremer, og hårprodukter på gammeldagse apoteklikende flasker. Mye av suksessformelen skyldes deres kompromissløse holdning når det kommer til bruken av ingrediensene i serien som består av hår og hudpleieprodukter.

Brødrene har vært gode på sin promotering av merket, og har høstet mye rosende kritikk, men vi mener produktene leverer som lovet. Alle ingredienser som er mulig å få tak i økologiske er å se, og serien er helt fri for alt kunstige tilsetningstoffer. Det er lett å se likheter her med det kjente Australske merket Aesop, men Grown Alcymist mener de ikke kan sammenlignes med merker som nesten ikke har sertifiserte ingredienser i sine formler. Vi er fan av begge!

Hvilken hårfrisyre kler du egentlig best? Sjekk HER!

Sachajuan: Svensk hårvidunder

Det kommer mange spennende merker fra Sverige, og et av de som gjør det stort er Sachajuan. Buisnesspartnerene Sacha Mitic and Juan Rosenlind driver en av de hippeste frisørsalongen, og nå kommer merket deres til Norge. Net-a-porter har allerede falt for merkets stilrene emballasje, og det prisvinnende hårproduktet Ocean Mist er en soleklar favoritt!

Serien selges hos Vita-butikkene, Vita.no, Blush.no og Fredrik&Louisa – og noen andre frittstående parfymerier.

Hårinspo: Les mer om hår HER!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta invitasjoner til kundekvelder, og VIP arrangementer.