© Getty, Kim Kardashian_Instagram

3 sminketrender som er på vei ut!

Etter en trend blir ofte det motsatte moderne. Her er tre trender vi tror vil forandre seg i tiden som kommer!

Når en trend har vært populær lenge, blir vi klare for forandring. Flashbacks er alltid gøy, fordi ofte har man fulgt sminketrenden selv, men den gangen det (komiske) bildet ble tatt, følte vi oss som de fineste, og kuleste damene i byen.

Se bare på 90-tallets nappede bryn. Hvor mange av oss lider ikke fortsatt over hår som aldri vokser ordentlig ut? Eller tribal tatoveringen som "alle" de kule måtte ha. Kanskje ikke like hipp i dag.

Her er tre trender vi tipper vil gi en god latter, så jenter la selfiestanga svinge og dokumenter "skjønnheten" nå, så vi også får en god latter om ti år.

Dette er skjønnhetstrendene Costume tror du kan da farvel med i nær fremtid!

1. Konturering

© Kim Kardashian_Instagram, Mario Dedivanovic_Instagram

Du kan si mye om Kim Kardashians sminkevaner, men at det har hjulpet en rekke kosmetikkmerker å selge de perfekte kontureringsproduktene, og bidratt til å heve jålefaktoren er ganske sikkert.

Til og med Kim Kardashians makeupartist har lansert sin egen palett, og melker fløten av sine profilerte kunde. Kim Kardashian har selv uttalt å være ferdig med trenden som har vært den mest omdiskuterte sminketrenden i sommer. Over hele verden finner du makeupjunkies som elsker baking med lag på lag av pudder og krem.

– Konturering er ikke normal sminke, det er Hollywood-glam. Det er noe eget, som tilhører rød løper og realityverden. Det som er moderne, og som man burde sikte mot er den naturlige hud som puster og gløder, sier en av Norges fremste makeupartister Sissel Fylling, da Costume snakket med henne under moteuken i Oslo.

Vi holder med Sissel, men selv om det er gøy å leke med sminke, er strobing og konturering litt tidkrevende når vi tenker over tidsbruken, nei vi velger heller non-touring, som gir oss naturlig glød med fin hud og friske kinn.

2. Kraftige mannebryn

© Getty, Anna Stockland

Ikke alle jenter er velsignet med bryn som skuespillerne Lily Collins, Cara Delevigne eller Brooke Shields. Cara sine sterke trekk landet henne kampanjer for alle de store motehusene, og Tom Ford trykket modellen med de perfekte «manish» brynene til sitt bryst, og sminket de med brynmaskara som gav den en ny dimensjon umulig å kopiere.

Heldigvis er fyldige brynene fortsatt en stor trend, men det er mer fokus på hårene, og ikke en tetthet som fort fikk oss til å likne litt på Charlie Chaplin. Å farge brynene er blitt like populært som en god brynmaskara, men pudderet som tetter igjen alle tegn på hud, lar vi ligge.

Se hva som skjedde da Costume's moteansvarlige farget sine lyse bryn, mørkebrune.

3. Nailart

© Anna Stockland, Nail_Unistella, Getty.

Det begynte så forsiktig med sølv og gulldetaljer som var helt crazy, og eskalerte til å inkludere små plastikkfigurer, negler med pels, eller korte stubber med bobleliknende akrylballer negler. For ikke å snakke om Coachella-manikyren til Vanessa Hudgens, love or hate?

Men la oss være ærlige, less is more når det gjelder neglene. Nailart som kunstform har nådd nye høyder, og så mye som vi hyller de kreative, er det kanskje ikke kunst å lime alt mulig fra barnerommet på neglene, med mindre man er barn.

Den klassiske manikyren er ikke en klassiker uten grunn, og de hotte hekseneglenefra tidligere i vår, som mange elsker nå, var hot på 80-tallet. Den klassiske, hygieniske franske manikyren er ikke klassiker uten grunn.

Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder? MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!