© Anna Stokland

5 foundations for tørr hud

Når gradestokken viser minusgrader og huden din ikke har sett sollys siden i høst, bør du velge en foundation som pleier tørr hud!

Her er fem fantastiske foundations for tørr og sensitiv hud

Kald luft og vind virker uttørkende på huden, noe som gjør at hudens fine linjer kommer tydeligere frem. Her er våre fem favoritt-foundations akkurat nå, som alle er velegnet til tørr vinterhud.

Foundation for tørr hud fra armani

1 / 5

Luksusfavoritten

Denne luksusklassikeren gir en perfekt finish. Fargene er kalde, noe som får huden din til å se frisk og levende ut. Denne gir medium dekkevne, og gir den beskyttelsen tørr hud trenger.

GIORGIO ARMANI hos Gimle Parfymeri
Luminous Silk Foundation
505 kr

foundation for tørr hud fra The Ordinary

2 / 5

Serum som pleier tørr hud

Denne foundationen er mediumdekkende , og inneholder et serum som skal gi ekstra fuktighet. En budsjettvennlig foundation som gjør at pigmentene ser naturlige ut på huden og ikke legger seg i fine linjer eller porer, noe som kan være et problem hvis du allerede sliter med tørr hud.

THE ORDINARY hos blush.no
Serum Foundation
89 kr.

3 / 5

Pudderfoundation

Mineralpudder er ofte et bedre alternativ enn vanlig pudderfoundation for deg som sliter med tørr hud. Dette pudderet er lett, luftig og designet for sensitiv hud. Mineralpudder skal legge seg utenpå huden og ikke trekke ut fuktigheten som mange kosmetiske foundations kan gjøre.

BARE MINERALS hos blush.no
Original foundation spf 15
389 kr.

Les også: Kremene som jobber mens du sover

4 / 5

Gir ekstra glød

YSL’s Touche Éclat Foundation er en godbit for deg som har tørr hud og elsker foundations som dekker godt uten å føles kakete. Bruk den på varm hud, gjerne etter fuktighetskremen, så bruker du på mindre enn du trenger.

YSL hos kicks.no
Touche Éclat Foundation
515 kr.

5 / 5

Foundation med farge

Når en foundation er merket som en «Skin Tint» betyr det at du kan regne den som en lett fuktighetskrem med farge, men hvis du bruker denne i vintermånedene skal du for all del ikke droppe din vanlige fuktighetskrem. Regn heller ikke med at en tint gir samme dekkevne som en ren foundation. Har du veldig tørr hud er kanskje en tint bedre enn en ren kosmetisk foundation som krever mer vedlikehold.

LANCÔME hos kicks.no
Hydrating Skin Tint Healthy Glow
345 kr