foundation tørr hud

5 foundations for tørr hud

Når gradestokken viser minusgrader, og huden din ikke har sett sollys siden i høst, bør du velge en foundation som pleier tørr hud!

Luksusfavoritten

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, 430 kr.

Denne luksusklassikeren gir en perfekt finish. Fargene er kalde, noe som får huden din til å se frisk og levende ut. Denne gir medium dekkevne, og gir den beskyttelsen tørr hud trenger.

Serum som pleier tørr hud

Estée Lauder Perfectionist, 525 kr.

Denne foundationen gir medium til full dekk, og inneholder et serum som skal gi ekstra fuktighet. Igjen, en foundation i luksusklassen, men verdt pengene. Det siste du ønsker er en foundation som legger seg i linjer når du allerede sliter med tørr hud. 

Budsjettvinner 

L'Oreal Paris True Match Minerals, 119 kr.

Mineralpudder er ofte et bedre alternativ enn vanlig pudderfoundation for deg som sliter med tørr hud. Dette pudderet er lett, luftig og designet for sensitiv hud. Mineralpudder skal legge seg utenpå huden og ikke trekke ut fuktigheten som mange kosmetiske foundations kan gjøre.  

Les også: Kremene som jobber mens du sover

Gir ekstra glød

YSL Touche Éclat Foundation, 460 kr.

YSL’s Touche Éclat Foundation er en godbit for deg som elsker foundations som dekker godt uten å føles kakete. Bruk den på varm hud, gjerne etter fuktighetskremen, så bruker du på mindre enn du trenger.

Les om en av Danmarks beste make up artisters beste make up triks!

Den nyeste favoritten

Lancôme Hydrating Skin Tint Healthy Glow, 345 kr kommer i mars 2018!

Når en foundation er merket som en «Skin Tint» betyr det at du kan regne den som en lett fuktighetskrem med farge. Denne kommer i mars, og da er det fortsatt viktig med masse fuktighet - her i Norge, så for all del ikke dropp din vanlige fuktighetskrem. Regn heller ikke med at en tint gir samme dekkevne som en ren foundation. Har du veldig tørr hud er kanskje en tint bedre enn en ren kosmetisk foundation som krever mer vedlikehold. Lancôme er dyktige på farger, så denne kommer i mange nyanser.

Kanskje du også er interessert i...