6 varianter smokey eyes

Hvilken foretrekker du?

Katteøyne

Supermodellene Miranda Kerr, og Natasha Poly er to av mange sminkeerfarne modeller som elsker kattevarianten. Trekker du skyggen ut til siden, blir øynene smalere og blikket hot, hot, hot!

Smuldrete og moderne

Under Monique Lhuilliers høstvisning ble modellene sminket med en kraftig smokey eyes, med masse maskara på de nederste vippene. Ord som smuldrete og ujevnt oppsummerer den mest moderne varianten av smokey eyes.

Klassisk og rocka

Mørke skygger over og under øynene er den klassiske stilen for smokey eyes, som brukt her på modellene på høstvisningen til Phillip Plein.

Dramatiske øyne

Når dedikerte smokey eyes tilhengere kjøper sminke, viser salgstallene at det er svartere enn svart som gjelder. Tett fargepigment i skyggene og sort kajal på øvre, og nedre våtkant er essensielt når du vil oppnå dette utrykket.

Myke øyne

Med sin minimalistiske, kunsteriske vri, minner denne litt om den klassiske smokey eyes sminken. Makeupartistene fra Mac Cosmetics brukte utrykket «Soft smokey eyes» om denne varianten da de sminket modellene til Dries Van Notens høstvisning.