Makeup: 8 kvinner kjøper denne concealeren hvert minutt
© Getty Images

8 kvinner kjøper denne concealeren hvert minutt

Denne concealeren er ikke bare prisvennlig, den er også uhyre populær - og selges hvert åttende minutt!

En god concealer kan bokstavelig talt redde deg fra de værste skjønnhetskrisene: fra poser under øynene til rød nese, og store kviser. Det finnes nesten ikke en utfordring en god concealer ikke kan løse - sminkemessig altså.

Har du dog fått tak i en dårlig variant, kan det i verste fall gjøre vondt verre. Klumpete lag på lag-makeup har dessverre aldri vært positivt for verken mørke ringer eller urenheter og ender alltid med et krakelerende resultat.

Costume guider: 4 sminkefeil som får deg til å se trøtt ut!

Derfor er vi som mange alltid på jakt etter skjønnhetsuniversets svar på Den hellige gral: En god concealer.

Nå er det muligens slutt på letingen! Denne concealeren er både rimelig, og så populær at merket bak avslører at den leveres over disken hele åtte ganger hvert eneste minutt.

Utover å ha en pris på 44 norske kroner, har den også en fantastisk dekkevne som jevner ut urenheter og mørke ringer under øynene.

Noen concealere, for eksempel bestselgeren YSL Touche Èclat, er god på å dekke mørke ringer, men dårligere når det kommer til urenheter. Touche Èclats formel er nemlig laget for å tiltrekke seg lyset, og vil derfor fremheve urenhetene i stedet for å skjule dem.

Har du også lyst til å teste den ut? Foreløpig selges den kun på Boots i utlandet, men det kan være smart å notere den slik, slik at du kan svinge innom en at Boots-butikkene neste gang du er på storbyferie!

Sminketips: Få lange øyevipper som supermodell Kendall Jenner!