Alexandra Spencers beste reisetips

Hit elsker supermodell og blogger Alexandra Spencer å reise!

Modell og blogger Alexandra Spencer tar ordentlig fri når hun først er på ferie. Hun er strålende fornøyd så lenge hun får spise pasta og lese dårlige krimnoveller.

Favorittdestinasjon:

­– Ibiza, Tulum og Hellas

Favorittreisefølge:

– Kjæresten min, venner og familie.

Har du lest? Denne kremen gir deg rynkefri hud!

Favoritthotell:

– Hotel Fasano i Rio de Janeiro og Sugar Beach Viceroy på St. Lucia. Sugar Beach Viceroy har noen helt fantastiske luksusvillaer som ligger på toppen av fjellet.

Mest romantiske sted:

– Det er helt klart noe i luften på Ibiza og i Tulum. Begge stedene har en unik, tiltrekkende atmosfære. Ved siden av Ibiza ligger øya Es Vedrà som er det mest magiske sted på jord – nest etter Nordpolen og Bermudatriangelet.

Stylingtips: Slik bruker du trendplaggene du allerede har i skapet

Favorittstrand:

­– Jeg klarer ikke velge én strand! Jeg er jo fra Australia.

Ultimate feriemat:

– Lokale matretter. Når jeg er i Hellas spiser jeg kun gresk mat, og når jeg er Mexico kun meksikansk, men noen ganger har jeg kun lyst på pasta. Uansett hvor i verden jeg reiser, skjer dette og da er det kun pasta som duger.

Vakreste solnedgang:

– Jeg synes Australia har de vakreste soloppgangene og Hellas de vakreste solnedgangene.

Lyst på ny sminke?Her er redaksjonens ultimate skjønnhetsprodukter!

Favorittspa:

– Det første jeg ser etter når jeg ankommer et sted, er å om det finnes badstue. Å ta badstue og få massasje er det beste du kan gjøre for skjønnheten.

Slik blir jeg strandklar:

– Jeg reiser veldig mye med jobben, så under ferier tilbringer jeg mest tid på stranden. Alt jeg trenger er en fin bikini, solkrem og en hatt. Jeg elsker å svømme hele dagen for så å ta en dusj, skrubbe kroppen, ta på ansiktsmaske, og massere kroppen inn med en olje. Jeg bruker heller mange skjønnhetsprodukter fremfor å pynte meg så mye.

Bleker du håret? Da bør du lese dette!

Ferielektyre:

– ­Jeg har dilla på dårlige krimnoveller, og er helt avhengig av dem. Når jeg er borte mer enn én måned, må jeg kjøpe en egen bag til å frakte bøkene i.

Mest minneverdige reise:

– Å seile rundt Peloponnes i Hellas med foreldrene mine. Den nest beste reiseminnet opplevede jeg i fjor. Kjæresten min organiserte slik at alle bestevennene mine kom til Casa Violetta i Tulum. Vi fylte opp alle rommene på hotellet, og hadde det ubeskrivelig gøy.

Sminketips:Slik får du huden til en supermodell!

Ultimate reisetips:

– Pakk med hele antrekk, og unngå å ta med de tyngste skoene i bagasjen. Ta dem heller på når du reiser. Vær i feriemodus når du først er på ferie. Sjekk mailen om morgenen mens du nyter kaffe, og legg vekk mobilen – bruk heller et kamera til å ta bilder med. Drikk mye, spise mye, og si ja til alt!

Neste drømmedestinasjon:

­ – Jeg ønsker å oppleve Nordlyset. Jeg skal snart til Island, og gleder meg helt vilt etter å bade i den Blå lagunen!

Har du fåttdet med deg? Hun er Gigi Hadids nye arvtager!

Slanketips?Supermodellenes diett vil gi deg vann i munn!