Alexandra Spencers beste reisetips

Hit elsker supermodell og blogger Alexandra Spencer å reise!

19. februar 2016 av Silvany Bricen og Maria Taware

Modell og blogger Alexandra Spencer tar ordentlig fri når hun først er på ferie. Hun er strålende fornøyd så lenge hun får spise pasta og lese dårlige krimnoveller.

Favorittdestinasjon:

­– Ibiza, Tulum og Hellas

Favorittreisefølge:

– Kjæresten min, venner og familie.

Har du lest? Denne kremen gir deg rynkefri hud!

Favoritthotell:

– Hotel Fasano i Rio de Janeiro og Sugar Beach Viceroy på St. Lucia. Sugar Beach Viceroy har noen helt fantastiske luksusvillaer som ligger på toppen av fjellet.

Mest romantiske sted:

– Det er helt klart noe i luften på Ibiza og i Tulum. Begge stedene har en unik, tiltrekkende atmosfære. Ved siden av Ibiza ligger øya Es Vedrà som er det mest magiske sted på jord – nest etter Nordpolen og Bermudatriangelet.

Stylingtips: Slik bruker du trendplaggene du allerede har i skapet

Favorittstrand:

­– Jeg klarer ikke velge én strand! Jeg er jo fra Australia.

Ultimate feriemat:

– Lokale matretter. Når jeg er i Hellas spiser jeg kun gresk mat, og når jeg er Mexico kun meksikansk, men noen ganger har jeg kun lyst på pasta. Uansett hvor i verden jeg reiser, skjer dette og da er det kun pasta som duger.

Vakreste solnedgang:

– Jeg synes Australia har de vakreste soloppgangene og Hellas de vakreste solnedgangene.

Lyst på ny sminke? Her er redaksjonens ultimate skjønnhetsprodukter!

Favorittspa:

– Det første jeg ser etter når jeg ankommer et sted, er å om det finnes badstue. Å ta badstue og få massasje er det beste du kan gjøre for skjønnheten.

Slik blir jeg strandklar:

– Jeg reiser veldig mye med jobben, så under ferier tilbringer jeg mest tid på stranden. Alt jeg trenger er en fin bikini, solkrem og en hatt. Jeg elsker å svømme hele dagen for så å ta en dusj, skrubbe kroppen, ta på ansiktsmaske, og massere kroppen inn med en olje. Jeg bruker heller mange skjønnhetsprodukter fremfor å pynte meg så mye.

Bleker du håret? Da bør du lese dette!

Ferielektyre:

– ­Jeg har dilla på dårlige krimnoveller, og er helt avhengig av dem. Når jeg er borte mer enn én måned, må jeg kjøpe en egen bag til å frakte bøkene i.

 

Mest minneverdige reise:

– Å seile rundt Peloponnes i Hellas med foreldrene mine. Den nest beste reiseminnet opplevede jeg i fjor. Kjæresten min organiserte slik at alle bestevennene mine kom til Casa Violetta i Tulum. Vi fylte opp alle rommene på hotellet, og hadde det ubeskrivelig gøy.

Sminketips: Slik får du huden til en supermodell!

Ultimate reisetips:

– Pakk med hele antrekk, og unngå å ta med de tyngste skoene i bagasjen. Ta dem heller på når du reiser. Vær i feriemodus når du først er på ferie. Sjekk mailen om morgenen mens du nyter kaffe, og legg vekk mobilen – bruk heller et kamera til å ta bilder med. Drikk mye, spise mye, og si ja til alt!

Neste drømmedestinasjon:

­ – Jeg ønsker å oppleve Nordlyset. Jeg skal snart til Island, og gleder meg helt vilt etter å bade i den Blå lagunen!

Har du fått det med deg? Hun er Gigi Hadids nye arvtager!

Slanketips? Supermodellenes diett vil gi deg vann i munn!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...