Annette tester: høstens sminketrender!

Denne høsten er det glød som gjelder - og her er produktene du bør vite om!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Gjennom årene har jeg testet mange ulike merker og produkter, og det jeg har blitt aller mest glad i er bareMinerals. En av grunnene er at produktene faktisk jobber med huden, og ikke mot den - så jeg får aldri lenger følelsen av at huden min trenger en “pause” fra sminke. Denne høsten har det kommet flere nye, spennende produkter i sortimentet - og det er ingen tvil om at GLØD er nøkkelordet innen beauty denne sesongen. Nå som det blir mørkere ute og en naturlig, solkysset glød er litt mindre aktuelt enn det var for et par måneder siden, er det godt med produkter som faktisk funker og som gjør at man føler seg fresh i hverdagen.

Claymates er en duomaske som inneholder to ulike masker i samme krukke, slik at det er lett å skreddersy ansiktsmasken etter ditt behov. To i ett! Jeg har blitt veldig glad i “Be Pure & Be Dewy”, men den kommer også i varianten “Be Bright & Be Firm”. Den hvite kremen (Be Pure) påfører jeg der huden har ekstra behov for rens - i mitt tilfelle er det T-sonen og på haken, mens den rosa kremen (Be Dewy) bruker jeg der huden trenger mer fukt.

Jeg lar ansiktsmasken sitte på i 10-15 min før jeg skyller med vann, og den etterlater huden myk, glatt og fresh. En ny favoritt!

Etter ansiktsmasken fortsetter jeg jakten på den perfekte gløden med å følge opp med nyheten Complexion Rescue Defense. Denne har jeg begynt å bruke hver dag, og det er en fuktighetskrem som gir huden et beskyttende lag, samtidig som den får et perfekt utgangspunkt for makeup. Det er den første mineralbaserte dagkremen som beskytter mot UV-stråler, miljøforurensning og blått lys (som vi utsetter huden vår for daglig, gjennom datamaskin, mobil og nettbrett). Huden blir umiddelbart jevnere og mer glødende, og har blitt et must have også på sminkefrie dager. Jeg har den i fargen Soft Radiance.

Min absolutte favoritt innen foundation er og forblir BarePRO Performance Wear Liquid Foundation. Jeg har fargen Golden Nude. Denne matter ned, så mitt lille triks er å påføre den direkte der du har behov for mest dekke, og så blande den ut med BarePRO Glow på kinnbena. Denne highlighteren ER så fin, og kommer i flere farger (jeg har blitt ekstra glad i Whimsy, som har litt rosa i seg). Highlighteren kan også påføres direkte på huden så lenge du blender den godt inn, da får du et superfint, glødende resultat som ser naturlig ut.

De dagene jeg vil at sminken skal gå enda fortere å legge, men likevel ønsker et jevnt og pent resultat er jeg glad i å bruke den originale bareMinerals pudderfoundation, i denne har jeg fargen Golden Fair.

En annen nyhet jeg elsker denne høsten er One Fine Line Micro Defining Liner - det har aldri vært enklere å legge en perfekt liner! Eyelineren er supertynn samtidig som man har god kontroll når man legger den, og resultatet blir alltid bra.

Den nye øyenskyggepaletten GEN NUDE Latte Eyeshadow Palette er den fineste paletten jeg har sett på lenge. Med disse seks skyggene trenger du faktisk ikke mer! Hvertfall ikke om du har samme smak som meg når det kommer til øyeskygger. Jeg elsker varme farger som disse! Skyggene er kjempefine hver for seg, men også perfekte å blende inn i hverandre. Her har jeg brukt fargene Destiny, Solstice og Spirit.

Jeg er fra før av veldig glad i brynsproduktene til bareMinerals, her kan du ikke gå feil. Jeg har prøvd alle sammen og de er så gode! En av høstens nyheter er Brow Master, som har en perfekt tykkelse, fargen blender seg naturlig inn og den sitter godt (tåler til og med vann!) Hvis du fortsatt ikke har funnet det perfekte brynproduktet kan jeg anbefale denne på det varmeste.