Nå får du de populære Natálie-produktene hos Lyko og Coverbrands

Skap den perfekte, duggfriske looken med Anniken E. Jørgensens nye skjønnhetsmerke Natálie. Dette er produktene du trenger!

Influenser Anniken Jørgensen lanserte i slutten av september sitt eget skjønnhetsmerke – Natálie, en vegansk serie med tre produkter som fokuserer på naturlig skjønnhet. Nå får du endelig kjøpt produktene hos Lyko og Coverbrands! Serien er nøye utviklet av Anniken selv, og produsert i Frankrike og Italia.

– Tanken bak Natálie var å skape en serie nøkkelprodukter som gir en naturlig og fresh glød, looken jeg selv sverger til.

Med de to søstrene Dewy og Bloomy, og stjerne-produktet Rainy, ønsker hun å oppfordre andre kvinner til å fremheve sine naturlige trekk.

– Jeg får veldig mange spørsmål om hva jeg bruker på huden min, og for å være ærlig har jeg en helt spesifikk rutine. Produktene mine er en selvsagt del av denne rutinen, og jeg er så stolt over å ha skapt denne serien. At den er vegansk og ikke testet på dyr har også vært veldig viktig for meg.

Klikk her for å handle hos Lyko
Klikk her for å handle hos Coverbrands

La det gløde!

Møt Dewy, en highlighter-gloss med nydelig farge og lett shimmer. Bruk den der du vil skape litt ekstra glød, enten på kinnbeina, neseryggen eller kragebeina. Dewy inneholder hyaluronsyre, perlemorpigmenter og vitamin E, og kan fint brukes som gloss på leppene også.

Silkemyk og multifunksjonell

Hils på søsteren til Dewy – Bloomy! Bloomy er en multifunksjonell blush som fungerer like fint dabbet på kinnene med fingrene, som på leppene for en nøytral nude look, eller på øyelokkene for å skape dybde. Bloomy har den perfekte fargekombinasjon og en kremet tekstur som etterlater huden og leppene silkemyke.

Den perfekte basen

Rainy er en rik, fuktighetsgivende ansiktskrem med 98 % naturlige ingredisenser.
– Jeg ønsket å lage en naturlig fuktighetskrem som etterlater huden myk og gjennomfuktet. Rainy er den perfekte basen, og jeg elsker å kombinere den med Dewy og Bloomy for å skape den ultimate, naturlige gløden. Rainy er mitt mest bærekraftige produkt hittil. Den inneholder aloe vera og organisk jojobaolje, og har en nydelig duft av hibiscus. Beholderen er laget av 100% resirkulert plast, og produktet er selvsagt ikke testet på dyr.

Klikk her for å handle hos Lyko
Klikk her for å handle hos Coverbrands

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Natálie by Anniken E Jørgensen