Appen som sminker deg

Joda, det er helt sant. Nå kan du få perfekte smokey eyes i alle farger.

Slet du med å legge fra deg synge-appen «MyIdol», vil du elske sminke-appen «Makeup Genius» som sminkegiganten L’Oréal lanserer i disse dager. Appen fungerer som din egen personlige makeupartist i den virtuelle verden. Du velger farger og sminkelooks fra L'Oréal, og den "sminker" deg så resultatet kommer opp på skjermen når du speiler deg i smartelefonen din.

Sannsynligheten for at du vil elske den - og ditt eget speilbildet enda mer, er stor tipper vi. Med denne appen kan du bevege ansiktet, smile, blunke, og lage trutemunn akkurat som når du tar en selfie, uten at den simulerte sminken renner utover.

Den fantastiske teknologien sminke-appen er bygget på kommer ikke uventet fra Hollywood, der den ble brukt i publikumsuksessene «Avatar» og «The curious case of Benjamin Button». Etter nedlastning, skanner du inn ditt ansiktsuttrykk, som sammenlignes med 100 registrerte ansiktsuttrykk, og 64 ansiktspunkter.

Finner du den perfekte sminken kan den kjøpes via nettbutikken appen er koblet opp mot, og favorittene sendes hjem til deg. Du kan selvfølgelig også dele resultatet via sosiale medier, så se opp for røde lepper, og sotede øyne hashtagget «Makeup Genius» i fremtiden.

«Makeup Genius» er gratis, og lanseres i Norge 29.mai gjennom App Store til Iphone og Ipad, og gjennom Google Play til androidmobiler og tablets.