Asos lanserer budsjettvennlig brudekolleksjon

Den britiske nettbutikken Asos.com designer egen brudekolleksjon. Se alle kjolene her!

Blant et bredt utvalg av nettbutikker er Asos.com en av favorittene. Uttrykket er yngre, og mer lekent enn mange av konkurrentene, og utvalget av ulike merker, og stiler er derimot minst like stort. Her står eget design side om side med flere titalls forskjellige merker.

For første gang designer nettbutikkens egne designere en prisvennlig brudekolleksjon som skal være tilgjengelig på nett fra april 2016. Samlingen byr på 18 kjoler i ulike stiler, og fasonger. Om du så ønsker et bohemsk og avslappet uttrykk a lá Kate Moss signaturstil, eller hakket mer sexy med dype beskjæringer og tynne spagettistropper, tror vi du vil finne én kjole som passer din stil. Kjolene er utsmykket med lekre blonde- og perledetaljer, og kommer i florlette stoffer som silke, chiffon, sateng og heklede silketråder. Det er også designet en buksedress for bruden som ønsker å bruke noe annet enn kjole på den store dagen. Hvem husker vel ikke "brudekjolen" Tinashe Bakasa Roll, til kona til komiker «Odda», Odd Magnus-Williamson? Hun beviste at buksedress er superkult! Vi gleder oss til april allerede.

Foto: @asos

En komplett brudekolleksjon med kjoler, sko og smykker lanseres i april, og prisene starter på 800 kroner og strekker opptil 3.500 kroner. Se de 18 lekre plaggene fra brudekolleksjonen til asos her: