Bella Hadid og makeup artist Vincent Oquendo

Bella Hadid: Sminken supermodellen sverger til!

Vincent Oquendo er Bella Hadids favoritt makeupartist. Dette er sminkereglene han mener alle kvinner bør følge!

Det er ikke alltid bare gode gener bak verdens vakreste kvinner, en god makeupartist kan trylle frem deres beste trekk, og få huden til å stråle på den røde løper.
Lily Collins, Elsa Hosk, Kendall Jenner, Karlie Kloss, og Bella Hadid står alle på klientlisten, og vet å få hjelpe av den dyktige makeupartisten Vincent Oqendo, som nylig avslørte hvilke triks han sverger til når Bella skal ut i blitztregnet.

1. Varm opp huden Siden huden i ansiktet som regel er blekere enn fargen på kroppen, anbefaler Vincent å gå en tone mørkere med foundation i ansiktet!

Bella Hadid nesten usminket (til venstre) og sminket av Vincent Oquendo (til høyre).

2. Bruk sminkeverktøy

For å unngå ”kakete” sminke - sminke som klumper, elsker Vincent å bruke makeupsvamper fra merket «Beautyblender». Husk å fukte den først, eller så suger den opp mye av produktet som burde brukes på huden.

Beauty Blender/ Coverbrands.no, 168 kr. Real Teqniques/ Lookfantastic, 63 kr.

3. Smink hårfestet i pannen Dette trikset er kanskje mest for deg som støtt og stadig spankulerer opp og ned rød løper, eller elsker å ha fotosessions med blitz med venninnene dine. Når blitzlyset treffer pannen, kan den fort se flat ut uten litt konturering øverst ved hårfestet. Sminker du huden med litt mer "varme" rundt hårfestet, som med et solpudder, vil det gi mer dybde og ansiktet blir mer interessant på lik linje med fregner.

4. Bruk en maskara som forlenger vippene, gjerne med litt løsvipper på. Vincents favorittmaskara er av den sorten som forlenger, og ikke klumper. Ifølge hans Instagram-profil er Marc Jacobs ultratynne maskara best å bruke på vippeextensions fordi den har en tynn kost som fester seg i vippene, og trekker de langt utover. Mens løsvippene gir fylde.

Marc Jacobs Beauty Feather Noir Ultra-Skinny Lash Discovering Mascara/ Sephora.com 196 kr.

Lær trikset: Slik konturerer du!

5. Unngå å sminke brynene for mye Tette, kraftige bryn som er oversminken kan ødelegge for resten av looken. Selv bruker han brynsfarge der hårene står litt opp og ser ut som fjær, akkurat som Bellas signaturbryn.

3 sminketrender som er på vei ut!**Lyst til å delta på shoppingkvelder? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta VIP invitasjoner.**