Bevar den gylne brunfargen

Ingenting er vakrere enn hud som har fått en liten dose sol, og attpåtil gløder med litt skimrende solpudder - her er våre favoritter!

Hege, sjefredaktør:
1 / 5

Hege, sjefredaktør:

– Jeg har brukt det samme solpudderet de siste 3-4 årene og vender alltid tilbake til dette. Fordi det har skimmer og ikke glitter i seg, gir det et naturlig resultat og en fantastisk glød. Jeg bruker fargen Gobi på sommeren.

Solpudder fra Make Up Store, 245 kr.

Mette, motejournalist:
2 / 5

Mette, motejournalist:

– Jeg husker jeg møtte på en av jentene i danske Costume i fjor vinter og trodde hun hadde kommet rett fra en strandferie - hun hadde bare brukt solpudderet fra Dior. Det er så subtilt og naturlig at du får den mest fantastiske gløden i huden. Og det er uten glitter, noe jeg er helt allergisk mot. Alternativt sverger jeg til Dallas fra Benefit. Det gir en litt mer solbrent nyanse, fint til kinnene!

Solpudder fra Dior, 455 kr.

Hélène, skjønnhetsredaktør:
3 / 5

Hélène, skjønnhetsredaktør:

– Solpudderet fra jane iredale gir en magisk glød til solbrun hud. Jeg liker at det er et snev av rosa til å legge på eplekinnene, og noen ganger er det fint med litt skimmer på kinnbena, spesielt på kvelden. Husk også å gi halsen og kragebena et streif med pudderkosten.

Fra jane iredale, 545 kr.

Sonia, nettjournalist:
4 / 5

Sonia, nettjournalist:

– Til meg som allerede er mørk i huden og samtidig en selvbruningsentusiast, er det matte solpudderet fra Bobbi Brown helt perfekt. Det inneholder små sammenpressede mikrokorn som gir både farge og glød til ansiktet, og fungerer utmerket til konturering.

Solpudder fra Bobbi Brown, 335 kr.

Randi, moteredaktør:
5 / 5

Randi, moteredaktør:

– Jeg har lagt min elsk på Guerlains solpudder. Det gir perfekt glød uten at det glitrer for mye. Det verste jeg vet er hvis det ser ut som jeg har snublet og falt i en bøtte glitter.

Fra Guerlain, 455 kr.

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev