Brudedetaljen som får deg til å skille deg ut
© Bridal Musings_Instagram, Brides_Instagram, Rock my Wedding_Instagram

Brudedetaljen som får deg til å skille deg ut

Mangler du den siste detaljen som viser at du følger med på trendene? Her er tre tips som passer like fint til bruden som til bryllupsgjesten!

Sommer er en av årets vakreste årstider, og tiden mange står brud. For bruden og gjestene er bryllupskjolen og festkjolen på plass, men valg av brudefrisyren og sminken gjenstår. Her er 3 enkle tips til deg som aldri får nok av vakker inspirasjon.

Brudesminke
© Anna Stokland

Eyeliner som glitrer

Gjør som Chanel, og bruk en tykk eyeliner til den klassiske oppsatte frisyren, eller gå for glitter. Sølvsminke og liner er blant høstens 3 fineste og hotteste sminketrender , og skal helst ikke være for dominerende for å bli fint. Enkelt å gjenskape om du ønskerå legge brudesminken selv.

Bryllupstilbehør
© Pinterest

Blomster eller silkebånd

Blomster i håret er det viktigste tilbehøret for den som ønsker et romantisk uttrykk på bryllupsdagen. For bryllupsgjester som liker den romantiske feststilen, er litt blomster eller silkebånd i håret prikken over i-en.

© Getty

Fokus på leppene

Om du syns det er for vågalt å velge mørke lepper - høsten sterkeste leppetrend,er det mange fine rødtoner å velge i mellom. Til den lyse kjolen vil markerte lepper eller markerte bryn bli utrolig vakkert! Husk enten eller, og ikke begge deler!

Fikk du med deg disse? Derfor forsvinner sommerfargen så fort.