De beste sminke- og hårvideoene på YouTube

Linn jobber som frisør og makeupartist på Gevir i Oslo, og frilanser på fritiden. Se hvilke 5 internasjonale skjønnhetsbloggere Linn inspireres av på Youtube.

– Når jeg først setter meg ned for å se videoer på Youtube, kan jeg sitte i evigheten. I det yrket jeg har, er det viktig å alltid være oppdatert på de nyeste trendene og produktene. Derfor liker jeg å se på profesjonelle makeup- og hårstylister, og følger også noen mindre kjente bloggere som er svært dyktige. Her er mine absolutte favoritter:

– Lisa Eldridge er en makeupartist med over 20 års erfaring. Jeg følger mange profesjonelle makeupartister, men ikke alle deler sine hemmeligheter på Youtube slik som Lisa Eldridge gjør. Jeg blir inspirert av teknikkene hennes, og tar de med meg når jeg jobber profesjonelt, eller når jeg skal sminke meg selv.I favorittvideoen snakker hun om hvordan man legger perfekt festsminke. SE HER! Og skal du til Frankrike, så må du se DENNE!

– Hun er kjent for sin teknikk til å legge smokey-eyes, og sminket blant andre Amal Clooney til bryllupet. Charlotte Tilbury har sitt eget sminkemerke, og fra kolleksjonen har jeg alt satt opp på ønskelista! Hun har en så god forståelse for sminke, og jeg blir alltid inspirert når jeg ser på videoene hennes!I favorittvideoen viser hun hvordan man legger sota øyne. SE HER! LOVELOVELOVE!

– Jeg sminker og styler forskjellige ansikter hver dag, og derfor er det viktig å se etter variasjon, og det passer denne dama på. Shirley er mørk i huden, og leker seg alltid frem med masse forskjellige farger og nyanser. Dette er favoritt-videoen min fra Youtube-kanalen hennes!

– Roxi er en søt jente på 19 år som deler alt fra makeup- til hårtips. Jeg synes alltid det er gøy å se hvordan andre fikser sminken og håret sitt.I favorittvideoenviser hun hvordan man lager lekre hverdagsfrisyrer. SE HER!

– Bumble and Bumble er en av mine favorittmerker innen hår, og stylistene jobber med masse forskjellige teknikker som ofte deles på Youtube-kanalen deres. Hårstylistene som jobber for BB er også en av de som oftest jobber under de internasjonale moteukene. Her blir jeg inspirert både til jobb og privat. Jeg har ingen absolutt favorittvideo, men inspireres av alle videoene. Besøk kanalen HER.