© Anna Stockland og Getty

Den nye negletrenden

Denne våren er det lange negler som gjelder!

Shellac, check! Gelelakk, check! Akrylnegler, ikke check riktig ennå?

Lik det, eller ikke - de gode gamle akrylneglene fra 80-tallet har rett og slett fått sitt comeback! Bare vent, er du ikke velsignet med lange negler fra naturens side, tipper vi du snart sitter der i neglesalongen, og ber om litt lengre negler enn tidligere.

Supermodellen Karlie Kloss som nylig har startet å vlogge, ble observert vandrende i New Yorks gater helt uten sminket, men med lange røde negler. Da supermodellen klippet håret, fulgte en hel verden motebevisste etter, så vil hun lede an å gjøre negler det neste store? Vi tror det!

Alexander Wang, DSquard2, Jeremy Scott og Vivienne Westwood, var bare noen av de mange designerne som valgte løsnegler på modellene under visningene av sommerkolleksjoner for våren 2016!

Etter at nailart for flere år siden nådde kommersielle høyder, ble grensene for hva som fint, morsomt, eller bare litt tacky visket ut.

Tendensen med lengre negler har vært observert i motemiljøer lenge, men da på artister som Rihanna, Lana Del Rey, Kardashians og Nicki Minaj, men for alle som ikke har aura som en superstjerne, kan de lange akrylneglene lett se alt annet enn fint ut. Denne våren er det ferd med å endre seg.

Fikk du med deg vårens store sminketrend?

Bli inspirert til å ta akrylen til nye høyder - eller lengder om du vil. Om du ikke føler deg som en superstjerne vil du i det minst se ut som en. En superstjerne som verken trenger plekter til gitaren, og har negler som holder seg fine lenge.

Har du allerede lange negler, men vil bli ny på håret? Bli inspirert av vårens fineste hårtrender!

Disse IT-toppene må du sikre deg før de forsvinner!