Derfor bør du sjekke ut den relanserte nettsiden til Kim Kardashian West

Gjør deg klar for en KK-overdose - for i går relanserte selveste dronningen av selfies ny nettside!

Nettsiden med navnet «Kim Live» er et must for alle trofaste Kim Kardashian West-fans.

Nå kan du dykke dypt inn hennes herlige miks av mote, skjønnhet og perfekte poseringer, og få innblikk i hvordan Kims superteam av makeupartister og frisører sminker og styler henne. I ekte realitystil, vil du se hva som foregår i forkant og under hennes mange fotoseanser.

Hennes stjerneteam demonstrerer hvordan de går frem når de skal skape hennes sminkesignaturer «strobing», «contour» og mye annet.

I sitt nye univers avslører skjønnheten selvfølgelig sine kosmetikkfavoritter. Disse linkes opp til en nettbutikk - der du kan kjøpe akkurat samme krem som Kim smører på sine berømte former, mot at hun sannsynligvis mottar en liten del av salget.

Kim Kardashian West er en businesskvinne som vet hva som selger. For full tilgang til hjemmesiden må du kjøpe hennes nye app, men først etter en 7 dagers testperiode kan du vurdere om Kims glamorøse verden skal få innpass i din tid. Bonusene er at med på kjøpet av appen kommer også appene til tre av hennes fire like berømte søstre - Khloé, Kendall og Kylie.

Høydepunktet for die hard-KK-fans ligger i den kommende muligheten til å møte dronningen av reality-tv, ansikt til ansikt live over nettet. Har du et spørsmål til Kim, får du mulighetene til å stille det direkte til henne.