Derfor elsker vi den nye musikkvideoen til Beyoncé

Eksklusive designerantrekk og et budskap mot rasisme - se alt fra den nye musikkvideoen til Beyoncé!

Beyoncé gjorde en stjerneentré under åpningen av gårsdagens Super Bowl med lansering av sin nye sang, Formation, som har et sterkt politisk budskap som omhandler rasisme.

Ikke bare er sangen fengende, men de eksklusive designerantrekkene i musikkvideoen er dristige, avslørende og satt sammen i tro Beyoncé-stil. Her står stylistene Shiona Turini og Marni Senofonte i spissen.

Har du sett? Negletrenden som tar sosiale medier med storm!

Er det Gucci vi ser?

Vi er ikke alene om å elske sommerkolleksjonen til Alessandro Michele. Stylisten Marni Senofonte har kledd Beyoncé i en kjole fra merket, og ingen andre kunne kledd den bedre!

Alle antrekkene i musikkvideoen står i stil til Beyoncés sexy og avslørende klessmak. Her er hun kledd i en kjole fra det australske luksusmerket Zimmermann, med påsydd korsett fra Palace Vintage i LA.

Har du lest? Supermodellenes diett vil gi deg vann i munn!

Her i fotsid blondekjole fra Alessandra Rich, hatt fra Chanel og smykker fra Fallon Jewelry.

Guccis sjefdesigner, Alessandro Michele, er mannen som har gjort et sterkt inntrykk på sesongens motebilde. Hans bruk av eksentriske elementer har gjort det italienske motehuset til en favoritt blant kjendiser og moteprofiler.

Beyoncé legger ikke skjul på noe med den gjennomsiktige tylltoppen og dristige skjørtet fra Guccis SS16-kolleksjon.

Motenyhet: Nå kutter Burberry ned!

Du kan være sikker på atDylanLex, som startet sin smykkekarriere ved å poste bilder av hjemmelagde smykker på Instagram, har nådd toppen når Beyoncé bruker merkets halssmykke i sin musikkvideo.

Her har hun på seg en skreddersydd body, med perlebordert smykke fra Chanel.

Det nyeste: Vi elsker disse 15 vårlige toppene!

Beyoncés kvinnelige hær er utrustet med bodyer fra Gucci.

I april legger hun ut på turné, og til deg som vil se henne live kan du ta turen innom Sverige eller Danmark i sommer, hvor hun kommer til å holde konsert!

Har du sett? Dette må du sikre deg fra den nye studio-kolleksjonen til H&M!