Det beste fra moteuken i Stockholm

Costumes nettansvarlig, Sonia Uppal har vært på moteuken i Stockholm. Få masse gode reisetips, og se det beste fra Stockholm Fashion Week!

1 / 10

Stockholm Fashion Week sparket i gang de Skandinaviske moteukene, og vår nettansvarlig, Sonia Uppal var til stedet for å få med seg det nye innen svensk design. Her er det beste fra moteuken i Sveriges motemetropol!

Vi gjør oppmerksom på at reisen ble dekket av Stockholm Association of Swedish Fashion Brands. Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag!

Her bodde vi:
2 / 10

Her bodde vi:

– Varm velkomst! Nesten all presse oppholder seg på Berns Hotell under moteukene i Stockholm, og dette hotellet er midt i sentrum og blant de fineste, med lekker innredning og fantastisk restaurant som er kjent for sitt asiatisk-inspirerte kjøkken. Anbefaler alle å ta turen innom for lunsj eller middag, selv om man ikke bor på hotellet.

Har du sett den nye Studiokolleksjonen til H&M?

Kolleksjonen vi har lyst på:
3 / 10

Kolleksjonen vi har lyst på:

– Det var utallig mange inspirerende motevisninger, men en av favorittene var det norske designermerket Fall Winter Spring Summer, som presenterte på Den Norske Ambassaden. Kolleksjonen var rå, men samtidig sensuell. De vide buksene i brun fløyen har jeg lagt min elsk på!

Visningen som trakk flest folk:
4 / 10

Visningen som trakk flest folk:

– Merket vi hadde mest tro på, var House of Dagmar. De leverte! Urbant, stramt og androgynt. Snittene var som alltid ren perfeksjon!

Disse satt på første rad:
5 / 10

Disse satt på første rad:

– Fashionistas! Det var mange kule jenter å spotte fra første sekund, og svenskenes favorittblogger Trine Kjærog andre kjente IT-girls var å se på første rad. Hedvig Opshaug bak bloggen The Northernlight var også til stedet for å samle inspirasjon med datteren sin, som satt konsentrert, og fulgte med på visningene.

Sjekk den nye negletrenden som regjerer blant kjendisene!

Må-ha plagget:
6 / 10

Må-ha plagget:

– Drømmejakkene for høsten kommer i form av enorme fuskepelsjakker. Tro mot sin signatur, presenterte Stand en lekker kolleksjon med fokus på ytterjakker og loafers som lignet på tøfler med fuskepelsdetaljer.

Her spiste vi frokost:
7 / 10

Her spiste vi frokost:

– Om du så ikke bor på Berns, må du innom for å spise frokosten. Med et bredt utvalg, kan du nyte dagens første måltid med lukten av nykvernet kaffe og utsikt ut mot staden, som svenskene kaller sentrum av den fine byen.

Basisplaggene vi vil ha i høstgarderoben: © Mathias Nordgren
8 / 10

Basisplaggene vi vil ha i høstgarderoben:

– Visningen til Filippa K var som en kunstutstilling, og plaggene ble vist som bilder på veggene i store, lekre lokaler. Filippa K's tolkning av høsten kom i form av overdimensjonert strikk, kraftige kåper og flagrende plisseer på plagg som bukser og skjørt.

Disse skoene skal vi sikre oss:
9 / 10

Disse skoene skal vi sikre oss:

  • Høstens fineste ankelstøvletter kommer fra ATP Atelier. De var så fine at de måtte prøves på. Tror nok ikke jeg er alene om å ønske meg disse råsexy slangeskinnstøvlettene!
Her spiste motefolket:
10 / 10

Her spiste motefolket:

– Restauranten Mother serverer både frokost, lunsj og middag i moderne hi-tec lokaler med skjermer på bordet, hvor du kan legge inn bestilling. Her er all maten satt sammen av deilige råvarer med næringsfulle ingredienser. Porsjonene er akkurat store nok til å bli mett, og med et bredt utvalg på menyen finner du garantert noe du liker.

Se vårens fineste topper!