Mac nars orgasm ruby woo
© mac cosmetics

Dette er årets mest populære sminkemerke

Det er hverken Urban Decay eller Chanel!

I et marked hvor skjønnhetstrender og sminke er blitt like viktig som mote, er det hard konkurranse om å være verdens mest populære sminkemerke. De ulike sminkemerkene bruker store summer på markedsføring, og har de siste årene brukt sosiale medier og kjente ansikter til å promotere produktene sine.

Redaksjonens sminketriks: Slik gjør vi oss klare til fest!

Ikke nok med det, flere kjendiser har kommet på banen og lansert sine egne makeupmerker det siste året. Blant annet Kylie Jenner som startet med liplinere, og utvidet sortimentet med øyenskygger og sminkesett. «Kylie Cosmetics» har hatt størst vekst på kortest mulig tid, og flere butikker har stått i kø for å ta inn produktene.

Men til tross for at det har kommet mange nye merker i skjønnhetsbransjen, er det stadig et merke som holdet seg på topp. I følge en undersøkelse gjennomført av polyvore.com er sminkemerket Mac årets mest populære på verdensbasis.

Strobe cream, face and body foundation og leppestiftklassikeren «Ruby Woo» som bestselgere. Dog er det ikke disse produktene som har sikret Mac topplassering, men derimot merkets utvalg av leppestifter i nude, som har vært en stor trend det siste året.

Tett opptil Mac sikrer Nars seg andre plassen som årets mest populære makeupmerke, med rougen «Orgasm» som den mest solgte.

På tredjeplassen hviler Urban Decay med øyenskyggepaletten «Naked Palette».