Kim Kardashian sminke
© Mario Dedivaniovic_Instagram

Dette er øyenskyggepaletten alle vil ha!

Makeupartisten til Kim Kardashian har designet sitt første sminkeprodukt!

Til nå har vi kun sett små glimt av øyenskyggepaletten «Master Palett» alle makeupentusiaster snakker om. Paletten er designet av den ettertraktede makeupartisten Mario Dedivanovic, og sminkemerket Anastasia Beverly Hills, kjent for sine brynsprodukter, står for emballasjen og innpakningen.

Kan du dette trikset? Derfor dropper Mario primeren!

"Se hva Mario har gitt meg", sier Kim i en video som ble lagt ut på Snapchat i helgen, mens hun sitter i sminkestolen og blir pudret av makeupartisten. Og vi får se en snutt av 12 lekre, fløyelsmyke øyenskygger bestående av varme toner, som strekker seg fra lyserosa og helt opptil mørk blå. Noen helt matte, og andre mer glitrende.

To av skyggene, en i gull og en metallisk rosa er kalt opp etter Marios's favorittkjendis Kim.

Paletten lanseres i oktober, og vil bli solgt i butikkene som selger Anastasia Beverly Hills.

Eksklusivt: Vi traff makeupartisten til Kim, og dette er kontureringstrikset hans!

"Jeg ønsket å skape et produkt med masse pigmenter. Et sminkeprodukt som kan brukes til alle anledninger", forteller Mario til Allure.com.

Til de som ikke vet, er Mario Dedivanovic makeupartisten Kim Kardashian tar meg seg når hun reiser over hele verden. Han er mest kjent for konturering, som er en sminketeknikk som har tatt skjønnhetsbransjen med storm. Mario har et celebert klientell, med blant annet Chrissy Teigen, Eva Longoria og hele Kardashian-klanen på lista. Ikke bare er han populær på sosiale medier, men holder også egne sminkekurs, som han kaller «master class», hvor han deler triks og tips til alle makeupentusiaster.

Vi var med på en «master class» og dette er triksene vi lærte!