Dette er sommerens IT-frisyre

Fletter i alle varianter, lange som korte er kjendisenes nye favoritt, og ifølge hårstylist Agnes Gulbrandsen er dette en frisyre som kler alle!

Kjendiser som Jennifer Lopez, Karlie Kloss, og norske Hanneli Mustaparta har kastet seg på hipstertrenden, og du vet at det blir den hotteste sveisen når selveste IT-jenta Olivia Palermo viser seg på motevisning med to stramme franske fletter på hver side av hodet. Ifølge hårstylist, Costume-blogger og eier av salongen Gevir, Agnes Gulbrandsen, er dette en frisyre som kler de aller fleste:

– Fletter er det hotteste denne sommeren, sammen med bølgete frizzy-frisyrer. Tekstursprayer, saltvannssprayer og tørrsjampo er de beste hjelpemidlene for å få de perfekte flettene, og dette er mine favorittprodukter.

Vil du klippe deg kort? Da bør du lese dette først!

Ifølge Agnes er dette også en frisyre som fungerer på både tykt og tynt hår.

– Om du har tynt hår, så bruk volumprodukter i håndkletørt hår for å få tykkelsen.

Og for å unngå at frisyren blir flat og kjedelig anbefaler Agnes at man bruker godt med volum- og teksturprodukter i håret:

– For å få til de stramme flettene kan det være enklest å flette i håndkletørt hår. Når vi fletter rufsete hår i salongen, bruker vi tupperingstekninkker og mye teksturspray som også er det ultimate stylingproduktet for å få ønsket volum. Da sitter også fletten langt bedre!

Har du sett? Dette er den nye sminketeknikken alle snakker om!

De norske bloggerne, Camilla Pihl og Emilie Tømmerberg har også hivd seg på flettetrenden fra 90-tallet. Camilla har valgt den litt løsere varianten, mens Emilie har flettet stamt inntil hodebunnen.

– Til vanlig synes jeg at fletter gir et ganske søtt og feminint utrykk, men disse flettene har litt mer edge. De passer veldig godt til litt typete jenter som kanskje ikke går med fletter til vanlig, sier Emilie og fortsetter:
– Ved hjelp av litt produkter er dette en enkel frisyre som jeg synes passer til alle hårtyper, og siden flettene sitter ganske stramt så er de perfekte for å skjule en dårlig hårdag!

Sommerens fineste festivalfrisyrer: Se hvordan du lager dem!