Dette herreproduktet gir modellglød!

Vi har avslørt et helt genialt skjønnhetstriks!

Hvis du er glad i å sminke deg, bør du ikke undervurdere effekten av en god primer. Én primer virker som et bindeledd mellom huden og foundationen, og får sminken til å sitte bedre. Og i overgangen mot kalde tider holder det ikke å smøre på med en silikonbasert primer for å få sminken til å sitte, du må på med mye mer fuktighet enn til ellers. Samtidig fukte huden med gode masker en gang i uken.

Niveas After shave balm, som er et herreprodukt, fungerer som en genial base under sminken, og er en godt bevart skjønnhetshemmelighet. Dette herreproduktet er så fantastisk fordi det inneholder glycerin. Glycerin fungerer utmerket på tørr hud, og gir glød, fukt og samtidig minsker store porer, ikke rart Kylie Jenner sverger til produktet når hun legger så mange lag med sminke.

Vi testet primeren, og sminken smeltet rett inn i huden. Den eneste ulempen er at den lukter veldig maskulint, men det forsvinner så fort du får på foundation og pudder.

Siden dette er en balm og ikke krem, er den ekstra fet og egner seg best på tørr hud. Om du så har fet hud, kan du bytte ut fuktighetskremen din med balmen den ene kvelden, for å se effekten. En ting er sikkert, huden kommer til å føles gjennomfuktet og glødende, selv om makeupartisten til Kim Kardashian velger å droppe primeren.

Har du sett? Dette er trendfrisyren alle vil ha nå!