Alexandra Sætran
© Produsentene

- Disse produktene sverger jeg til om sommeren

Nettjournalist Alexandra Sætran har plukket ut produktene hun lever og ånder for i sommervarmen

Endelig er sommeren her! Nok vann, høy solfaktor, gode sko og en anvendelig t-skjorte er noe av det jeg alltid har bruk for nå som temperaturen stiger. Jeg har plukket ut mine sommerfavoritter som jeg ønsker å bruke i ukene fremover.

  • Jeg har alltid vært litt skeptisk til ansiktssprayer som denne. Da jeg prøvde Hydrating Mist fra Kiehls under en flytur nylig endret jeg mening. Denne redder faktisk tørr hud, og etterlater huden frisk og med en glød - noe man gjerne trenger etter en flytur eller en lang dag på stranden. Jeg har rett og slett blitt avhengig av denne om sommeren.

Fuktighetsspray fra Kiehls, 135 kroner

  • Jeg har lett etter en pleiende fuktighetskrem med farge i en evighet. Dermalogica gir en dekkende effekt, gir fuktighet og beskytter mot skadelige UV-stråler. Det jeg liker aller best er at produktet er uten kunstig farge og dufter naturlig.

Krem fra Dermalogica med SPF 20, 595 kroner

  • Et par solbriller til den nye årstiden er lov å unne seg. Jeg har falt for den klassiske formen i år.

Solbriller fra Weekday, 300 kroner

Fikk du med deg: Hanneli Mustaparta med nytt designsamarbeid

  • Husk og drikk nok vann i varmen! Jeg glemmer det alt for ofte, men når jeg har en drikkeflaske i vesken er det lettere å bli påminnet. Flasken fra S'well holder innholdet dampende varmt i 12 timer, eller superkaldt i 24 timer.

Drikkeflaske fra S'well, 549 kroner

  • Prisen er litt stiv, men denne solkremen er perfekt til sensitiv hud. I tillegg fungerer den som en god dagkrem.

Solkrem fra Elixir Cosmeceuticals, 790 kroner

  • Når solen står høyt på himmelen frister det lite med buss og trikk, derfor trenger jeg gode joggesko, som også er pene å se på. Adidas Ultra Boost er gode å løpe i, perfekte til hektiske shoppingrunder og i tillegg er de like kule til sommerkjolen som til jeansen.

Løpesko fra Adidas, 1.999 kroner

Så du denne: Badedrakten som gjelder nå

  • Jeg trenger en t-skjorte som passer til alt. Denne modellen er søt, sommerlig, trendy og passe minimalistisk.

T-skjorte fra Envii, ca 400 kroner

  • Et must i veska om sommeren er et solpudder. Selv om det er tid for å få fregner, synes jeg det gjør seg med litt farge i kinnene. Pudderet fra YSL gir en perfekt glød da det inneholder små korn av glitter.

Solpudder fra YSL, 445 kroner

Leste du denne? Nå vil vi ha hvite jeans

  • Enkel å bruke, lukter godt og gir god fuktighet til leppene. I tillegg er EOS' nye produkter økologiske, og helt uten petrolatum og parabener.

Lip Balm fra EOS, 69 kroner