© Nars Cosmetics

Dramatisk sminkelook på visningen til Wang

Se hvordan du enkelt kan gjenskape den sota og elegante sminkelooken med tips fra makeupartisten bak visningen til Alexander Wang.

New York Fashion Week er i full gang, og vi satt spikret fast til skjermen da visningen til Alexander Wang gikk av stabelen. Ikke bare hylles Wang for de nyskapende kolleksjonene sine, men også for sminken og frisyrene, som blir regjerende de neste sesongene.

Teamet fra Nars Cosmetics var på plass bak kulissene for å skape en look som gikk i stil med kleskolleksjonen. Her får du tips fra Nars' profesjonelle makeupartist om hvordan du kan gjenskape den råkule sminkelooken og om hvilke produkter som ble brukt.

Foto: Nars Cosemetics

Fokus på øyne og bryn

HUD

Før du går i gang med å forme kraftige bryn og markerte øyne, må du sikre deg at huden ser jevn og glødende ut. Begyn derfor med gode hudpleieprodukter og en foundation som passer din hudtone.

BRYN

– Start med å fylle øyenbrynene med en øyenbrynspenn - denne fra Mac er flytende og lett å styre, slik at du får fyldige og definerte bryn.

Brynspenn fra Mac, 170 kr.

– Bruk en klar øyenbrynsgele for å gre over brynene, slik at de holder seg på plass gjennom dagen.

Brynsgele fra Rimmel, 47 kr.

ØYNE

– Start med å ramme inn øynene med en sort eyeliner, og dus fargen utover med fingrene.

Gelebasert eyeliner fra Nars, 195 kr.

– Påfør deretter en mørk øyenskygge langs vippekanten, både under og over øyet. Det sørger for at fargen holder seg på plass, og at du får den intense looken. Fyll inn med en lillatone for å skape en mystisk konstrast til øyenfargen din.

Duo øyenskygge fra Nars, 270 kr.

THE FINAL TOUCH

– Fullfør looken ved å legge en brun rouge under skinnbeina for å markere dem ekstra, og en delikat farge på leppene. Multiproduktet fra Nars kan både brukes på leppene og i skinnene, men pass på å duse det godt ut med fingrene slik at fargen ser tilfeldig ut.

Rouge og leppeduo fra Nars, 320 kr.

– Du kan hoppe over maskaraen, men for de av dere som elsker den harde, intense looken kan det være fint å legge et par strøk med svart maskara.

Maskara fra Helena Rubenstein, 315 kr.

Foto: Nars Cosemetics

Fullfør looken ved å rufse til vått hår, og spray i saltvanns- og stylingspray.